Coșmarul trăit la Dinamo de un fotbalist în vârstă de 32 de ani 

Dinamo Bucuresti dinamo retrogradata liga 2 Mirko Ivanovski Liga 2
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Iunie 2022, 20:10
Data actualizarii: Duminica 19 Iunie 2022, 20:29

Mirko Ivanovski (32 de ani) a venit gratis la Dinamo în sezonul în care echipa din Ștefan cel Mare a retrogradat pentru prima dată în istorie.

Macedoneanul a rămas uluit când a văzut situația precară de la Dinamo. Problemele clubului, în special cele financiare, l-au făcut pe atacant să ofere declarații sincere despre gruparea din Ștefan cel Mare.

„La Dinamo a fost rău. Nu am văzut în viaţa mea ce am văzut la Dinamo, din păcate aşa... cea mai mare echipă din România... să se întâmple aşa lucruri... nu mergea nimic deloc. 

A fost o perioadă când nu aveam nici apă, nici calorifere. A venit domnul Rednic şi a cumpărat calorifere, vitamine, nu aveam nici autocar...”, au fost cuvintele lui Ivanovski, potrivit Orange Sport.

Dinamo, lipsită de teren de antrenament

Cotat la 250,000 de euro, Mirko Ivanovski a povestit cum formația din Ștefan cel Mare nu avea nici măcar teren de antrenament. Venirea tehnicianului Flavius Stoican (45) la echipă a fost singura motivație a dinamoviștilor de a da totul pe teren.

„Nu aveam teren unde să facem antrenamente. Când a venit Stoican nu aveam teren pentru antrenamente, făceam pe sintetic, adica mai rău decât beton. 

Toţi jucătorii l-au iubit pe antrenor şi s-au bătut pentru el. Am pierdut meciuri, dar meciuri cu alte motive şi care nu erau foarte importante pentru noi”, a precizat Ivanovski, conform sursei anterior menționate.

  • Trei goluri și două pase decisive a oferit atacantul pentru Dinamo
  • Ivanovski a mai trecut în cariera sa pe la Astra Giurgiu și CFR Cluj
  • Macedoneanul are 27 de selecții și un gol marcat pentru naționala sa
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!