SOCANT! Au vrut sa-l BATA pe Alexa la autocarul Rapidului! Antrenorul s-a intors si i-ar fi POCNIT pe ultrasi! Detalii ireale

Liga 2 BREAKING NEWS: Surse de la Rapid sustin ca fanii de la UTA i-ar fi lovit pe jucatorii giulesteni! Acuzatii SOCANTE
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Iulie 2020, 20:21
Data actualizarii: Luni 27 Iulie 2020, 01:12

Rapid a revenit de la 0-1 si a castigat la Arad! Echipa lui Alexa a urcat pe locul 3 in playofful din B si viseaza in continuare la promovare!

UPDATE 21:40 Conform Gazetei Sporturilor, Alexa ar fi participat la schimbul de pumni cu fanii aradeni! Un suporter i-ar fi rupt haina lui Alexa, iar acesta s-a intors si a dat cu pumnul si cu piciorul in cei care-l inconjurau.

UPDATE 21:25 Dan Alexa a facut primele comentarii pe marginea incidentelor de la Arad: "Au venit peste nou la autocar. Au gasit o bresa prin paza si asta a fost. A fost ceva pe acolo, nu stiu daca au apucat sa dea in jucatorii nostri. Sunt foruri abilitate care pot sa intervina. Eu sunt bucuros ca am reusit sa-i batem chiar si-asa, cu suporterii aproape", (Gazeta Sporturilor).
_____________________________________________________________________________________
Surse din cadrul clubului Rapid sustin ca suporterii aradeni i-ar fi lovit dupa meci pe fotbalistii giulesteni! Totul s-a petrecut in parcarea stadionului Motorul, din Arad, unde s-a disputat partida. In timp ce se indreptau spre autocarul echipei, jucatorilor de la Rapid le-ar fi fost aplicate mai multe lovituri,  Rapidistii se plang si ca au fost scuipati si injurati. Jandarmii prezenti in zona n-au intervenit, la fel cum s-a intamplat si cu stewarzii angajati de UTA.

  • EXCLUSIV | BREAKING NEWS: Explicatiile lui Lazar dupa aparitia pozelor in care apare la munte, desi fusese confirmat cu coronavirus >>>>> https://bit.ly/3g2Cw97

La meciul de la Arad au asistat cateva zeci de fani aradeni, plasati in spatele uneia dintre tribune. Suporterii au discutat si cu jucatorii de la UTA la finalul partidei si le-au reprosat jocul modest.

UTA se pregatea de promovare astazi! In cazul unei victorii, Aradul ar fi revenit in Liga 1!

Dupa fluierul final al meciului, Dan Alexa a facut mai multe gesturi in directia suporterilor aradeni si a avut un schimb de replici cu acestia. Alexa e fost jucator si antrenor al lui Poli Timisoara, marea rivala a celor de la UTA.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!