VIDEO „Aveam două obiective intermediare, unul s-a bifat!” Mihai Stoica, încântat de revenirea lui Vlad Chiricheș: „E un transfer unic!” 

Mihai Stoica a fost prezent la conferința de presă susținută de Vlad Chiricheș în cursul zilei de vineri. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 28 Iulie 2023, 14:54
Data actualizarii: Vineri 28 Iulie 2023, 15:23

Președintele Consiliului de Administrație al vicecampioanei României a vorbit despre transferul lui Vlad Chiricheș la FCSB, realizat în această săptămână, dezvăluind că și-a atins unul dintre obiectivele intermediare, cel de-al doilea fiind reprezentat de revenirea în Ghencea. 

„Obiectivul personal, să spun așa, e titlul, dar intermediare aveam două: unul s-a bifat, revenirea lui Vlad. Al doilea este revenirea în Ghencea. Cumva, sunt asemănătoare pentru că noi am ținut legătura cu Vlad Chiricheș în decursul timpului, l-am găsit foarte schimbat, experiența acumulată în asemenea campionate l-au metamorfozat în sensul bun. Dacă vom reveni și în Ghencea, bineînțeles că vom găsi și acolo un stadion ultra-modern, diferit de cel părăsit acum câțiva ani. Cred eu că aceste două ingrediente lipseau pentru ca noi să redevenim campioni. 

Dacă l-am curtat atât de intens era clar că noi consideram că ne lipsește un lider în vestiar. Noi avem lideri, dar sunt lideri tăcuți. Vlad Chiricheș cred că e primul jucător care a plecat de la un club la altul, un transfer foarte mare, plătindu-se sume foarte mari.

Dacă cei din Serie A știu că ești un lider, noi știm mai bine decât ei, îl cunoaștem de atâta timp. Vreau doar să fim, ca anul trecut, să avem jucătorii apți aproape tot timpul și mi-e greu să cred că ne poate sta cineva în stare. 

E unic. E unic pentru că, așa cum am spus și în introducere, a semnat cu noi căpitanul echipei naționale”, a declarat Mihai Stoica la conferința de presă. 

Mihai Stoica: „Era la Napoli și în pauze venea și se antrena cu noi!” 

Oficialul vicecampioanei României a recunoscut că a simțit că transferul se va materializa în ultimele zile și a evidențiat, încă o dată, dragostea pe care fundașul o poartă clubului, în contextul în care revenea și se antrena la baza din Berceni cu fiecare ocazie.

„Nu știu așa în timp, vedeam că ne apropiem, adică mai mult limbajul trupului l-am perceput ca fiind cel pe care îl așteptam. E o persoană cu care am avut mereu chimie extraordinară. Imaginați-vă că era la Napoli și în perioada de pauză competițională venea și se antrena cu noi. Nu cred că nu avea condiții să se antreneze acolo, dar venea pentru că era al nostru, a fost tot timpul al nostru. De aceea suntem și foarte bucuroși că s-a materializat revenirea lui acasă”, a adăugat președintele Consiliului de Administrație de la FCSB. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!