FCSB Mihai Stoica Vlad Chiriches Superliga

A dat FCSB lovitura? Mihai Stoica le răspunde contestatarilor și anunță că puzzle-ul e complet

Mihai Stoica a explicat importanța pe care Vlad Chiricheș o va avea la FCSB, atât în vestiar, cât și pe teren.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Iulie 2023, 20:45
Data actualizarii: Joi 27 Iulie 2023, 20:43

Revenit în această săptămână oficial la FCSB, după 10 ani, Vlad Chiricheș este văzut drept noul lider al vestiarului. Mihai Stoica explică primele interacțiuni ale stoperului cu noii colegi și spune că actualul căpitan al naționalei României este piesa care lipsea din puzzle.

Mihai Stoica, despre Vlad Chiricheș: "E extrem de important să ai un lider în vestiar"

Managerul general de la FCSB le răspunde și celor care se așteaptă ca Vlad Chiricheș să aibă în continuare probleme medicale și să rateze multe meciuri din acest motiv.

"Noi aveam nevoie de o voce în vestiar! Să vă dau un exemplu. La fiecare echipă, după antrenament, există niște shake-uri proteice. Jucătorilor nu le place să le bea, noi nu putem să stăm și să îi păzim. E un maseur care le spune. Nu prea îl bagă nimeni în seamă. 

Mi-a spus un insider că au venit acum câteva zile după pregătire și a zis Chiricheș: 'toată lumea la proteine». Toți s-au dus! E extrem de important să ai un lider în vestiar.

Vor fi mulți hateri care vor spune că nu va fi sănătos, că se va accidenta. Să ai posibilitatea să semnezi căpitanul echipei naționale este ceva.

Cred că era piesa care ne lipsea din puzzle. Nu știu ce vom face în cupele euroene, suntem la început. Urmează un adversar tare dacă trecem de bulgari, dar pe mine mă interesează oricum campionatul", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Vlad Chiricheș ar putea juca în Oțelul - FCSB

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, spune că Vlad Chiricheș va fi evaluat de persoanele din staff-ul tehnic și medical, iar ulterior va fi luată o decizie.

"Trebuie să vorbim cu antrenorii, cu preparatorul și cu el. Doar dacă părerile sunt aceleași probabil că va juca", a spus Mihai Stoica, după meciul din Bulgaria, la Orange Sport.

În cazul în care partida cu Oțelul va veni prea rapid pentru Vlad Chiricheș, căpitanul naționalei ar putea juca primul meci la FCSB după revenire contra lui CSKA 1948 Sofia, în returul care se joacă la București, joi, de la ora 21:30.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!