Vînă și Nistor, monede de schimb pentru Universitatea Craiova: „L-au dat peste tot, nu-l vrem!” 

Universitatea Craiova Bogdan Rusu CS Mioveni Dan Nistor Ionut Vina Superliga Vînă și Nistor
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Iulie 2022, 14:02
Data actualizarii: Luni 11 Iulie 2022, 14:06

Universitatea Craiova vrea să transfere un atacant, în cazul în care Markovic pleacă din Bănie. 

Universitatea Craiova l-a transferat doar pe Raul Silva (32 ani) în această vară. Fundașul central portughez venit de la Braga este singurul jucător pe care l-a primit Laszlo Balint (43 ani). 

Cum Jovan Markovic (21 ani) este curtat de Steaua Roșie Belgrad, oltenii s-au orientat către Bogdan Rusu (32 ani) și le-au propus celor de la CS Mioveni un schimb: Ionuț Vînă (27 ani) pentru atacantul argeșenilor. Doar că Ion Georgescu, primarul Mioveniului, nu este de acord cu oferta Universității Craiova și îl solicită pe Dan Nistor (34 ani), plus o sumă de bani. 

Ion Georgescu: „Noi să-l dăm pe Rusu cum vor ei? Nu se poate chiar așa”

„Noi înțelegem dorința jucătorului de a merge la Craiova, însă avem și noi socotelile noastre. Știm că cei de la Universitatea vor să facă business, dar nici la Mioveni nu sunt fraieri. L-au dat pe Vînă peste tot, l-au propus și la noi, nu-l vrem, dacă era bun juca la ei. 

Conducerea noastră tratează în continuare și noi am înaintat o propunere clară, o sumă de bani și Dan Nistor la schimb. Vînă nu intră în calcul. Craiova ia 3  milioane de euro pe Markovic și noi să-l dăm pe Rusu cum vor ei, nu se poate chiar așa, în plus antrenorul are și el socotelile lui, ce facem, trecem peste el? Nu ar fi corect pentru că a menținut echipa în primul eșalon și și-a asumat un obiectiv. Domnul Pelici are un cuvânt important în această tranzacție, trebuie să-l ascultăm!”, a declarat Ion Georgescu pentru PlaySport.

Cotat de Transfermarkt la 500.000 de euro, Bogdan Rusu a marcat 9 goluri pentru CS Mioveni sezonul trecut, în 36 de meciuri în Liga 1. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!