Gigi Becali, a doua vizita la DNA! "Sunt acuzat ca am spalat bani prin Steaua! Am mai facut asta si cu Borcea!" Reactia patronului FCSB

Autor: Sport.ro
Marti 19 Noiembrie 2019, 17:25

Gigi Becali si nepotul sau, Vasile Geambazi au fost chemati azi la DNA pentru a fi audiati.

UPDATE | Gigi Becali a fost din nou la DNA. Finantatorul FCSB este suspect intr-un posibil caz de spalare de bani.

"Da, asa e! Mi-au zis ca sunt suspect in spalare de bani. Vasi Geambazi a luat acei bani si mi i-a dat mie la Steaua, ca sa-i spal. Dar noi avem acte clar, e transparent! Nu e spalare de bani. Ei m-au mai acuzat de spalare de bani si-n trecut, cand am luat niste bani de la Steaua si i-am dat lui Borcea pentru ca aveam niste datorii. Am intrat in malaxorul celor de la DNA cu spalare de bani", a declarat Gigi Becali pentru GazetaSporturilor.


Patronul celor de la FCSB s-a prezentat din nou in fata procurorilor DNA, alaturi de avocatul Alice Draghici. Gigi Becali si Vasile Geambazi sunt suspecti intr-un dosar referitor la o afacere cu un teren din Voluntari.

Gigi Becali a sosit la DNA cu zambetul pe buze si a fost ironic: "Tremur de frica. Am spalat bani cu nepotul meu. S-au dus banii din contul meu in contul nepotului. Am spalat bani! Hai, la revedere!", a spus patronul celor de la FCSB.

Potrivit celor de la G4media, Becali a cumparat un teren de 21 de hectare in Voluntari pe care l-a vandut nepotului Vasile Geambazi cu un milion de dolari. Geambazi a devenit proprietar si a cerut de la Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor despagubiri pentru ca nu poate folosi terenul. In urma procesului, Curtea de Apel a decis ca Geambazi sa primeasca despagubiri de 60 de milioane de euro.

Lucrările la noua centură a Capitalei, încetinite de lipsa de muncitori. Salariile ajung la 8.000 de lei
BRAT
Modifică setările cookies