OFICIAL Universitatea Craiova a prezentat al treilea transfer al verii: ”O piesă importantă”

Universitatea Craiova Superliga Takuto Oshima Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Iunie 2024, 17:16
Data actualizarii: Marti 25 Iunie 2024, 17:15

Oltenii se pregătesc intensiv de noul sezon al SuperLigii României.

Universitatea Craiova a încheiat pe locul trei ediția 2023/24 a play-off-ului SuperLigii cu 44 de puncte. După 10 etape desfășurate în partea a doua a campionatului, formația dirijată de Costel Gâlcă a înregistrat șase victorii, un rezultat de egalitate și trei înfrângeri.

Universitatea Craiova a prezentat al treilea transfer al verii: ”O piesă importantă”

După ce i-a adus pe Silviu Lung Jr. (gratis de la Poli Iași) și pe Carlos Mora (pentru 300.000 de euro de la Alajuelense), Universitatea Craiova a mai realizat un transfer și nu e nici măcar luna iulie.

E vorba despre Takuto Oshima, un japonez în vârstă de 26 de ani, care a evoluat ultima dată la Cracovia în primul eșalon al Poloniei. 550.000 de euro este cota niponului, conform Transfermarkt.

”Suntem entuziasmați să anunțăm cel de-al 3-lea transfer important al Universitatii Craiova pentru acest sezon! La solicitarea managerului general, Constantin Gâlcă, care îl cunoaște bine și are mare încredere în el, Universitatea Craiova l-a transferat pe Takuto Oshima.

Takuto Oshima este un mijlocaș defensiv de 26 de ani, foarte apreciat pentru atitudinea sa extraordinara, având următoarele caracteristici:

Viziune excelentă asupra jocului - Este capabil să anticipeze mișcările adversarilor și să intercepteze mingea eficient.

Distribuția precisă a mingii - Are o abilitate deosebită în a pasa mingea cu precizie.

Rezistență fizică și disciplină tactică - Poate să joace constant la un nivel ridicat pe tot parcursul meciului.

Excelență tehnică: Cu un excelent simț și control al mingii, Oshima este așteptat să fie un jucător pivot în orchestrarea jocurilor noastre ofensive.

Este așadar o nouă piesă importantă a puzlle-ului din noua eră sportivă a Științei. Mult succes, Takuto Oshima!

Hai Știința! Împreună, reînviem spiritul Campioanei unei mari iubiri!”, se arată în comunicatul emis de olteni.

Universitatea Craiova, în perioada de mercato din vară

Antrenor - Costel Gâlcă (confirmat)

Veniri - Silviu Lung jr. (Poli Iași / gratis), Carlos Mora (Alajuelense / 300.000 de euro), Ștefan Bană (promovat de la juniori)

Reveniri după împrumuturi - Alexandru Cîmpanu (FCU Cluj), Ante Roguljic (FCU Cluj), Atanas Trică (CS Tunari), David Sala (CSM Alexandria), Denis Benga (Ceahlăul)

Plecări - Alexandru Mateiu (Petrolul / gratis), Raul Silva (contract încheiat), Atanas Trică (contract reziliat), Jalen Blesa (Dinamo Batumi / împrumutat)

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!