Un fost antrenor de la FCSB, verdict clar despre favorita la titlu: "Cred că are prima șansă"

FCSB Dinu Todoran Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Februarie 2023, 22:16
Data actualizarii: Marti 14 Februarie 2023, 22:27

Cu cinci etape înainte de încheierea sezonului regulat, lupta pentru titlu este mai aprinsă ca niciodată.

Primele cinci formații sunt despărțite de doar opt puncte. Farul Constanța este lider, cu 52 puncte, urmată de CFR Cluj (50 puncte), FCSB (47 puncte), Rapid (45 puncte) și Universitatea Craiova (44 puncte). 

Pentru confruntarea cu Universitatea Craiova, FCSB nu va putea conta pe Darius Olaru, acesta fiind suspendat din cauza numărului de cartonașe galbene primite. 

Dinu Todoran, de partea FCSB-ului în cursa pentru titlu
 

Fostul antrenor de la vicecampioana României este de părere că FCSB are prima șansă la titlu dacă va continua să mențină ritmul pe care l-a arătat la începutul acestui an. 

"Steaua (n.r. FCSB) e, în momentul acesta, o echipă foarte puternică, cu jucători talentaţi, cu o pregătire fizică foarte bună, am fost acolo, ştiu pe partea fizică ce lucrează Thomas (n.r. Neubert).

Atât timp cât se pregătesc bine şi cu calitatea lor tehnică... e o echipă care o să se bată la titlu, la cum au arătat jocurile trecute.

În momentul ăsta, la cum a arătat jocul, cred că are prima şansă. Dar să ţinem cont că şi CFR Cluj e o echipă puternică, iar în playoff vor fi jocuri interesante", a declarat Dinu Todoran, pentru Orange Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!