Surpriza imensa pe care o pregateste Becali! Vrea sa se inteleaga cu Armata si sa revina la vechea sigla! Poate castiga MILIOANE

Surpriza imensa pe care o pregateste Becali! Vrea sa se inteleaga cu Armata si sa revina la vechea sigla! Poate castiga MILIOANE

Steaua incepe noul sezon pe 8 iulie, cand joaca Supercupa cu ASA.

Gigi Becali a declarat inca de cand a iesit din puscarie ca nu mai are de gand sa revina la vechea emblema a Stelei. Conflictul de identitate s-a rasfrant si asupra situatiei financiare a clubului.

Suporterii au refuzat sa mai vina pe stadion, atat cei din Peluza Nord cat si Peluza Sud, ceea ce a insemnat o "gaura" de milioane de euro in contul clubului. Steaua a incasat peste 1 milione de euro la meciurile celebre cu Ajax si Chelsea, cand s-a jucat cu stadionul plin, incasarile din Europa din acest sezon fiind foarte mici.

Presedintele Valeriu Argaseala a dezvaluit insa ca Becali vrea sa poarte iar discutii cu reprezentantii Armatei, in speranta ca se va impaca cu galeria daca va reveni la vechea sigla: "Intre noi si Clubul Sportiv al Armatei vor mai urma discutii. Nu am, insa, cum sa dau un pronostic referitor la sansele de intelegere", a precizat Argaseala, la Europa FM.

Acesta a declarat ca au fost discutii si cu galeria Stelei de la Peluza Nord din Ghencea, cu care spera sa ajunga la o intelegere pentru ca fanii sa revina langa echipa: "Am discutat cu liderii de la Nord si ei au spus ca vor face o reevaluare a situatiei si vom mai purta discutii cu ei. Sa vedem daca vor reveni", a spus Valeriu Argaseala.

Vor reveni stelistii pe stadion daca Becali se intelege cu Armata? (5478 voturi)
 
Da, FCSB redevine Steaua
86.84%4757 voturi
 
Nu, vor fi la fel de putini la meciuri
13.16%
721 voturi
VIDEO PROTVPLUS.RO

Răspunsul lui Florin Cîțu, întrebat dacă îl va demite pe Vlad Voiculescu după scandalul de la Foișor
BRAT
Modifică setările cookies