"Suntem in discutii cu Sanmartean si Budescu, ii vrem pe amandoi!" Steaua si Astra, batalia pe doua "trofee" de nationala

Autor: Sport.ro
Luni 25 Iulie 2016, 18:38

	"Suntem in discutii cu Sanmartean si Budescu, ii vrem pe amandoi!" Steaua si Astra, batalia pe doua "trofee" de nationala

SPARTA PRAGA - STEAUA se vede la ProTV, marti, ora 21:00

Ignorat de Steaua, Lucian Sanmartean ar putea ajunge in curtea rivalei. Marius Sumudica a dezvaluit ca Astra este in negocieri cu mijlocasul de 36 de ani.

Si Budescu ramane pe lista Astrei. "Am discutii cu Steaua, Astra si Dinamo. Dau un raspuns pana la finalul acestei saptamani", spune Budescu.

"Exista o discutie cu Sanmartean, mi-a spus domnul Buduru. Exista interes si pentru Budescu. Ii vrem pe amandoi.", a dezvaluit antrenorul Astrei.

Sumudica se plange de felul in care este tratat la primul meci european al sezonului pentru echipa sa. Nu va fi pe banca miercuri seara cu Copenhaga.

"Asta e puscarie! Eu am vorbit cu juristul federatiei si am cerut o parere. Mi-a spus sa nu merg cu echipa cu avionul. Si sa nu stau in acelasi hotel. Pana si la puscarie ai voie la vorbitor, eu nu pot face nimic."

"Echipa resimte absenta mea, jucatorii sunt afectati", a mai spus Sumudica la DolceSport.

EURO 2020. Zi istorică pentru România. Arena Națională găzuiește meciul Austria - Macedonia de Nord
BRAT
Modifică setările cookies