Emil Sandoi Student Innovation Day Universitatea din Craiova Superliga

GALERIE FOTO Student Innovation Day! Universitatea din Craiova a organizat un eveniment și l-a invitat pe Emil Săndoi. "Am terminat două facultăți!"

Universitatea din Craiova a organizat un eveniment, Student Innovation Day, iar ca invitați au fost Alin Burileanu, Prokinetic, și Emil Săndoi, antrenor de fotbal.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Octombrie 2023, 19:34
Data actualizarii: Joi 26 Octombrie 2023, 19:33

În cadrul evenimentului au fost prezentate rezultatele studenților Universității din Craiova, care au realizat lucrări inovative și aplicative de licență, master sau doctorat.

Student Innovation Day! Universitatea din Craiova a organizat un eveniment și l-a invitat pe Emil Săndoi. "Am terminat două facultăți!"

Emil Săndoi, fost selecționer al României U21 (2006-2013, 2022-2013), dar și interimar al reprezentativei mari (2011), a evidențiat că a absolvit două facultăți: Mecanică și Educație Fizică și Sport.

  • De asemenea, Emil Săndoi a precizat că a îmbrățișat de mic matematica și fizica, însă nu a practicat niciodată domeniul pe care l-a absolvit

„Și eu sunt aboslvent al Facultății de Mecanică din Craiova, al Facultății de Educație Fizică și Sport și îmi aduc aminte de anii studenției. Aveam multe examene la care a trebuit să învăț. Chiar și toată materia! 

Să spun ceva. Eu am fost la Liceul 'Frații Buzești' din Craiova, la matematică-fizică. Mama a fost din domeniu. Am îmbrățișat de mic chestiile astea și mă bucur că am făcut asta.

Chiar dacă am terminat Facultatea de Mecanică, mi-a folosit în viață doar ca experiență de viață, nu am practicat”, a spus Emil Săndoi.

Universitatea din Craiova a creat evenimentul Student Innovation Day alături de Primăria și Consiliul Local al Municipiului Craiova, Direcția Județeană de Sport Dolj, Basecamp, Clubul Sportiv Universitatea Craiova și Prokinetic.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!