Alexandru Tudorie Becali FCSB FCSB Gigi Becali Tudorie FCSB Superliga

Singurul jucator care IL CEARTA pe Becali ca a platit prea putin pentru a-l aduce la FCSB: "Nu i-a pasat!" De ce era importanta suma de transfer

Gigi Becali este recunoscut ca atunci cand isi propune sa transfere un jucator nu se uita la bani.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Martie 2019, 15:41
Data actualizarii: Duminica 03 Martie 2019, 15:45

Au demonstrat-o transferurile de la Viitorul, FCSB platind sume uriase pentru starea actuala a fotbalului romanesc pentru a-i aduce pe Coman, Nedelcu sau Benzar. Au fost insa si cazuri cand Becali a transferat jucatori si pe sume modeste.

Unul dintre aceste cazuri este cel al lui Tudorie. FCSB a profitat de faptul ca Otelul se afla intr-o situatie financiara precara si l-a luat pe Alexandru Tudorie pentru doar 200.000 de euro. Atacantul ajuns acum la Voluntari considera ca suma de transfer a influentat si modul in care a fost tratat la FCSB.

"Cazul meu a fost ca daca Steaua dadea atunci 1 milion de euro sau 1,5, daca costam atat, eram bagat mai multe meciuri. Asta e politica acolo, daca domnul Becali da doua milioane de euro pe un jucator, trebuie sa joace ca sa-si scoata banii. Si pe Tade, ati vazut, Tade n-a avut o perioada buna la Steaua, dar era bagat sa joace pentru ca avea salariu mare si trebuia sa demonstreze ca isi merita acel salariu. Eu aveam un salariu foarte mic, daduse 200.000 de euro pe mine, era asa pentru domnul Becali, o nimica toata, nu prea i-a pasat si cred ca asta a fost ghinionul meu", a declarat Tudorie pentru TelekomSport.

Modifică setările cookies