Sepsi OSK îi răspunde lui Leo Grozavu: „A vrut să-l trimită la echipa a doua, dacă nu accepta să meargă la FCSB!”

Leo Grozavu Sepsi OSK Sfantu Gheorghe Superliga Leo Grozavu
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 Noiembrie 2021, 19:42
Data actualizarii: Luni 01 Noiembrie 2021, 19:57

Un oficial al clubului din Sfântu Gheorghe l-a taxat pe Leo Grozavu pentru declarațiile făcute. 

După ce sezonul trecut s-a calificat în playoff-ul Ligii 1, pretențiile conducătorilor lui Sepsi OSK erau mai ridicate pentru acest an competițional. Doar că echipa covăsneană nu a mai avut aceleași rezultate, iar Laszlo Dioszegi a decis să renunțe la Leo Grozavu și să îl numească antrenor pe Cristiano Bergodi.

Doar că, după ce a fost demis de la gruparea din Sfântu Gheorghe, Leo Grozavu a acuzat că plecarea sa a fost premeditată de ceva vreme și că nu i s-au adus jucătorii pe care i-a cerut. Iar Matyas Endre, scouterul lui Sepsi, a ținut să îi răspundă tehnicianului, acuzându-l de relațiile preferențiale pe care le avea cu impresarii și de faptul că voia să trimită un jucător exponențial la FCSB.

Endre: „Fofana a fost provocat două luni de Leo Grozavu!”

A spus că nu-i știam stilul... Oricum Grozavu avea agenții săi preferați și îi aștepta pe ei să-i propună jucători. Așa au venit 9-12 jucători, din care au rămas oricum puțini. Pe restul tot el a decis să nu-i mai țină. Poate că trebuia să fac scouting și agenților pe care îi prefera mister. Domnul Grozavu a fost consultat în toate transferurile, mai puțin în cel al lui Bărbuț. Nu s-a făcut nimic fără OK-ul antrenorului. Cine a venit a venit doar la dorința lui. 

Întreabă băieții să vezi de ce a fost exclus Fofana din lot? Știi că Fofana are o clauză că dacă calcă strâmb, din cauza comportamentului, poate fi dat afară, i se poate rezilia contractul. Fofana a fost provocat două luni de Leo Grozavu! a tot căutat să-l excludă din lot. Nu o să îți zic ce s-a întâmplat și cu Golofca, mai bine întreabă-l pe el. Anass Achahbar a fost exclus din lot, a revenit și iată ce bine a intrat” a declarat Matyas Endre pentru gsp

„A vrut să-l trimită la echipa a doua dacă nu acceptă să meargă la FCSB”

La fel a vrut să facă și cu Ninaj. Să-l trimită la echipa a doua dacă nu acceptă să meargă la FCSB. Era vorba despre un schimb, Ninaj mergea la FCSB, iar Cristea venea la noi, plus o sumă de bani. Însă noi am crezut că nu este un transfer care să ne avantajeze. Și l-am convins pe Leo să nu-l dea la o parte. Dar cu Lorand Fulop ce a avut? A venit băiatul la noi și ne-a zis că vrea să plece, că nu mai rezistă cu Grozavu. La fel a fost și cu Ronaldo Deaconu, care acum vezi ce evoluții are.

Leo Grozavu a plecat pentru că rezultatele nu erau cu el. Am câștigat un singur meci din 13. Am fost eliminați din Europa League. Apropo de asta a spus că noi am pierdut calificarea acolo”, a precizat Matyas Endre.

Cristiano Bergodi a obținut în ultima etapă din Liga 1 primul succes în campionat, 4-1 cu Dinamo, iar Sepsi a urcat până pe locul 11 în clasament, cu 13 puncte după 14 etape. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!