Sah la Borcea: "Te termina psihic! Face mult rau la Dinamo!"

Autor: Sport.ro
Marti 06 Octombrie 2009, 08:01
Sah la Borcea: "Te termina psihic! Face mult rau la Dinamo!"

Scandal fara precedent la Dinamo. Cornel Dinu lanseaza o serie de acuzatii grave la adresa lui Cristi Borcea - despre care spune ca impune jucatori in prima echipa a lui Dinamo.

"Borcea e prea fanatic in tot ceea ce face. El nu se baga peste antrenor din interes, ci din prea multa pasiune. El face mult rau lui Dinamo, dar nu intentionat.

Din cauza lui m-am lasat de antrenorat! Mi-a distrus placerea de a pregati echipa! Cand eram la Dinamo ma suna de o suta de ori pe zi: «Scoate-l p-ala!», «Baga-l p-ala!», «Ce zici de ala?».

Borcea te termina psihic! Nu mai aveam liniste de creatie.

Sunt daramat din cauza situatiei in care a ajuns Dinamo. Nu mai pot nici macar sa scriu la volumul al treilea al memoriilor!

Borcea nu era asa la inceput. Dupa 2000 s-a schimbat, de cand a devenit finantator, patron. Asa e in capitalism, toti sunt patroni." declara Dinu in Evenimentul Zilei.


Cristi Borcea s-a aparat aseara in fata suporterilor si a tuturor contestatarilor sai spunand ca o sa ramana la Dinamo atat timp cat va avea bani sa bage in echipa. "O sa sustin clubul pina nu o sa mai am bani. Nu exista un alt club in Romania care sa fie cu salariile la zi. Cand nu o sa mai am bani o sa ridic mina si o sa ma retrag", a spus Cristi Borcea la gsptv.
 

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie Craiova. Trei cadre medicale au suferit fracturi după ce au sărit de la etaj
BRAT

Modifică setările cookies