Reghecampf NU a uitat de rusinea cu Nurnberg! "Nu am avut ce discuta cu ei!" Ce se intampla cu Szukala si ce planuri de transfer are Steaua:

Autor: Sport.ro
Joi 16 Ianuarie 2014, 21:16

	Reghecampf NU a uitat de rusinea cu Nurnberg! "Nu am avut ce discuta cu ei!" Ce se intampla cu Szukala si ce planuri de transfer are Steaua:

► Ajax - PSV, duminica 17.30, in direct la Sport.ro si Voyo.ro! "Pentru ca" iarba si fotbal: HIGH, OLANDA :)

Dupa un start de pregatire dezamagitor, 1-5 cu Nurnberg, Steaua a facut un 0-0 cu Werder Bremen. Un meci in care Laurentiu Reghecampf a fost nevoit sa improvizeze, astfel ca Pintilii a intrat fundas central.

Pana la urma, un alt fundas central s-a rupt: Szukala, motiv de ingrijorare pentru fanii Stelei, avand in vedere ca singurul fundas central valid din lot este Varela.

"Nu am avut multe de discutat cu jucatorii dupa 1-5 cu Nurnberg. Stiam ca sunt obositi, dar e bine pentru noi sa intram in ritm, pentru ca in mai putin de doua saptamani avem primul meci oficial. Incet, incet ajungem la forma maxima.

Szukala are o mica entorsa, a calcat gresit, va lipsi o zi, cam asa. Nu e vreo problema, nu am accidentari grave la echipa, avem multi jucatori la dispozitie, iar cei care au intrat astazi au facut-o foarte bine.

Avem acelasi program de pregatire, insa e normal ca dupa o vacanta de iarna sa fie oboseala in primele zile de pregatire. Poate au mancat mai mult in acele zile, e normal. Ei sunt obisnuiti cu sistemul pe care il aplicam noi. Nu va fi niciun fel de problema.

Nu vrem sa mai transferam pe nimeni, avem oameni care pot juca fundasi centrali, chiar daca nu asta e principalul lor post pe teren. Nu avem probleme, nu mai luam pe nimeni. Valceanu va intra si el incet, incet in ritmul echipei. Mai sunt si altii, e important sa profite de sansele pe care le au in teren, atunci cand le vine randul". a spus Reghecampf la Digi.

Vlad Voiculescu pregătește o listă a „medicamentelor esențiale” printr-un ordin de ministru
BRAT

Modifică setările cookies