CFR Cluj - Oțelul Galați Dur-Bozoancă Superliga

Reacția lui Dur-Bozoancă, după remiza din Gruia: "Nu i-am lăsat!"

CFR Cluj - Oțelul Galați s-a încheiat 0-0.
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 Octombrie 2023, 23:18
Data actualizarii: Luni 23 Octombrie 2023, 23:19

Cele două echipe s-au înfruntat în a 13-a etapă din sezonul regulat al Superligii României pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia. CFR Cluj și Oțelul Galați au împărțit punctele în urma remizei albe.

Reacția lui Dur-Bozoancă, după remiza din Gruia: "Nu i-am lăsat!"

Cosmin Dur-Bozoancă, portarul gălățenilor, a vorbit după meci și a subliniat că se bucură de faptul că nu a încasat gol și a precizat că trebuie să vină și victoriile la Oțelul.

„Am făcut o primă repriză foarte bună. În a doua repriză nu i-am lăsat pe cei de la CFR să-și creeze ocazii. Puteam da și noi lovitura. Mă bucur că am reușit să țin poarta intactă.

Suntem o echipă muncitoare. Cum am spus și în alte rânduri, apărarea începe din atac. Toată echipa aleargă. E nevoie de victorii, încercăm să legăm, să și marcăm. 

Vedem unde vom fi când se va termina sezonul regulat. Mai avem două meciuri din acest tur. Sper să obținem cât mai multe puncte”, a spus Cosmin Dur-Bozoancă după meci.


Echipele de start

  • CFR Cluj: Sava - Mogos, Kresic, Ajeti, Morgan - Cvek, Muhar, Deac - Otele, Juricic, Bîrligea
  • Oțelul Galați: Dur-Bozoancă - Zhelev, Cisse, Lovric, Gomes - Cisotti, Lopez, Teles - Frederic, Pop, Tănasa

CFR Cluj - Oțelul Galați 0-0

În urma acestui rezultat de egalitate, CFR Cluj a irosit șansa de a se apropia la un singur punct de liderul FCSB și rămâne la trei lungimi în spatele vicecampionilor, pe locul doi în clasament.

În următoarea etapă, ardelenii se vor duela cu campioana en-titre, Farul Constanța, luni, 30 octombrie, de la ora 20:30, în timp ce Oțelul Galați va primi vizita lui FC Hermannstadt sâmbătă, 28 octombrie, ora 14:00.

  • Ambele meciuri vor fi LIVE TEXT pe www.sport.ro, dar și pe Facebook Sport.ro la orele programate
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!