VIDEO EXCLUSIV Război între „copiii” Rapidului! Șumudică, atac la Iosif: „Băi, Miță, mai ai de dat multe mâini cu mulți antrenori! Să plece pe calea ferată!”

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Februarie 2022, 12:07
Data actualizarii: Vineri 25 Februarie 2022, 12:24

Postul de antrenor al Rapidului a creat tensiuni între Marius Șumudică și Mihai Iosif. 

Marius Șumudică l-a susținut pe Mihai Iosif încă de când acesta a fost numit antrenorul Rapidului. Ba mai mult, l-a felicitat pentru rezultatele obținute, argumentând că lotul giuleștenilor nu este croit pentru a se califica în playoff. 

Însă, invitat telefonic la Ora Exactă în Sport, la PRO X, Șumudică s-a declarat iritat de spusele lui Iosif la antrenamentul premergător meciului cu Dinamo, de sâmbătă, de la 20:30, LIVE TEXT pe www.sport.ro și l-a taxat pe tehnicianul Rapidului pentru că l-a dat exemplu în ședința de pregătire. 

Șumudică: „Nu pot să-i accept domnului Iosif să vorbească așa”

„Am auzit că la antrenamentul de ieri, domnul Miță Iosif, care mai are de învățat și mai are de dat mâini cu mulți antrenori cu care eu am dat. Am peste 150 de meciuri în campionatul Turciei, poate Gică Hagi și Lucescu mai au așa ceva. Iosif la antrenamente voia să le explice un exercițiu jucătorilor de la Rapid și după ce le explică exercițiul respectiv întreabă un jucător: 'Domnul Iosif, dar nu am mai făcut asta de câteva luni de zile, nu ar trebui să îl lucrăm iar pentru meciul cu Dinamo?'. Și el le răspunde: 'Lasă, mă, că vin Șumudică sau Mutu și vă explică ei!'.

Păi, băi, Miță Iosif, mă abțin, mai bine mă abțin. Sunt niște lucruri care nu-și au rostul. Lumea asta e mică, se aude imediat. Facerea de bine în viață e ... de mamă. Eu i-am susținut pe toți din familia Rapidului și nu am avut conflict cu nimeni. Am stat tot timpul separat și nu am vrut să intru în polemici. 

Nu pot să-i accept domnului Iosif să vorbească așa ceva. Îl rog frumos să nu mai pronunțe numele meu. Aș vrea să rămână Iosif și dacă nu ia campionatul să se ducă singur pe calea ferată pe la Giulești, să plece. 

Vreau să-l văd pe domnul Iosif cum își pupă degetele și mai bate în bancă să nu ia gol din corner. Îmi plac mult fazele astea”, a declarat Marius Șumudică la Ora Exactă în Sport, la PRO X.

Clasamentul Ligii 1  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!