George Puscas Adi Mutu mercato intern Rapid Victor Angelescu Liga 1

Rapid nu se oprește din transferuri. George Pușcaș, subiect de discuție pentru formația giuleșteană

George Pușcaș (26 ani) este legitimat la Reading și s-a vehiculat o posibilă întoarcere în România.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Iunie 2022, 09:41
Data actualizarii: Joi 30 Iunie 2022, 09:49

Unul dintre acționarii de la Rapid, Victor Angelescu, a vorbit deschis despre o posibilă sosire a atacantului de la Reading, la formația giuleșteană.

„Nu ne oprim din transferuri, căutăm doi jucători. Sincer, nu am făcut nicio ofertă pentru George Pușcaș și nici n-am vorbit cu clubul din Anglia (n.r. - Reading). Despre Pușcaș nu se pune problema să vină”, au fost cuvintele lui Victor Angelescu, potrivit Digi Sport.

Totuși, Adi Mutu s-a gândit că George Pușcaș, fotbalistul care a ratat promovarea cu italienii de la Pisa, ar fi o variantă pentru ofensiva lui Rapid.

„Da, George Pușcaș este un atacant la care ne-am gândit. Însă, nu cred că va fi posibil acest lucru”, a precizat fostul internațional român, conform sursei anterior menționate.

George Pușcaș, viitor sub semnul întrebării! Englezii l-ar putea ”bloca” la Reading

Rămâne de văzut dacă Reading ar vrea să-i dea drumul lui Pușcaș, având în vedere că englezii au interdicție de la transferuri. Românul mai are contract cu englezii din Championship până în 2024.

În sezonul precedent, George Pușcaș a marcat de opt ori în 22 de partide pentru cei de la Pisa, cifră care i-ar putea convinge pe englezi că românul poate ”betona” compartimentul ofensiv al echipei. 

Reading a scăpat la limită de la retrogradare în sezonul trecut. A fost ultima deasupra liniei retrogradabile, cu 41 de puncte, la doar patru puncte distanță de Peterborough, prima echipă care a retrogradat. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies