George Puscas Adi Mutu mercato intern Rapid Victor Angelescu Superliga

Rapid nu se oprește din transferuri. George Pușcaș, subiect de discuție pentru formația giuleșteană

George Pușcaș (26 ani) este legitimat la Reading și s-a vehiculat o posibilă întoarcere în România.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Iunie 2022, 09:41
Data actualizarii: Joi 30 Iunie 2022, 09:49

Unul dintre acționarii de la Rapid, Victor Angelescu, a vorbit deschis despre o posibilă sosire a atacantului de la Reading, la formația giuleșteană.

„Nu ne oprim din transferuri, căutăm doi jucători. Sincer, nu am făcut nicio ofertă pentru George Pușcaș și nici n-am vorbit cu clubul din Anglia (n.r. - Reading). Despre Pușcaș nu se pune problema să vină”, au fost cuvintele lui Victor Angelescu, potrivit Digi Sport.

Totuși, Adi Mutu s-a gândit că George Pușcaș, fotbalistul care a ratat promovarea cu italienii de la Pisa, ar fi o variantă pentru ofensiva lui Rapid.

„Da, George Pușcaș este un atacant la care ne-am gândit. Însă, nu cred că va fi posibil acest lucru”, a precizat fostul internațional român, conform sursei anterior menționate.

George Pușcaș, viitor sub semnul întrebării! Englezii l-ar putea ”bloca” la Reading

Rămâne de văzut dacă Reading ar vrea să-i dea drumul lui Pușcaș, având în vedere că englezii au interdicție de la transferuri. Românul mai are contract cu englezii din Championship până în 2024.

În sezonul precedent, George Pușcaș a marcat de opt ori în 22 de partide pentru cei de la Pisa, cifră care i-ar putea convinge pe englezi că românul poate ”betona” compartimentul ofensiv al echipei. 

Reading a scăpat la limită de la retrogradare în sezonul trecut. A fost ultima deasupra liniei retrogradabile, cu 41 de puncte, la doar patru puncte distanță de Peterborough, prima echipă care a retrogradat. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!