Rapid gata de titlu: Sburlea, Roman si Veronesi - au facut primul antrenament sub comanda lui Sumudica!

Autor: Sport.ro
Luni 28 Iunie 2010, 17:00

	Rapid gata de titlu: Sburlea, Roman si Veronesi - au facut primul antrenament sub comanda lui Sumudica!

Jucatorii Rapidului, Mihai Roman, Sabrin Sburlea si Gustavo Veronesi Nacarato, au facut, luni, la ProRapid, primul antrenament sub comanda lui Marius Sumudica.

Roman si Sburlea (ambii transferati de la FC Brasov), care au devenit jucatorii Rapidului pentru urmatorii patru ani, si brazilianul Veronesi (ultima oara la grecii de la Kerkyra), care a semnat un contract valabil doua sezoane, nu au facut parte din lotul deplasat de Marius Sumudica in turneul din Slovenia.

De la sedinta de pregatire de luni dimineata au lipsit Rui Duarte (invoit), Bozovici (ramas la Belgrad, cu program separat de pregatire) si Nicolae Grigore (invoit pentru vizita medicala).

Dupa trei zile de antrenamente desfasurate la baza sportiva Pro Rapid, rapidistii vor pleca, joi dimineata, in turneul din Austria (1-12 iulie), unde sunt programate patru meciuri de verificare: la 3 iulie cu SV Ried, la 6 iulie cu Austria Viena, la 8 iulie cu Partizan Belgrad si la 10 iulie cu Ajax Amsterdam.

Cu ocazia meciului din 6 iulie, Austria Viena, castigatoarea ultimei editii a campionatului austriac, isi va prezenta, in fata suporterilor, lotul pentru noul sezon.

Foto: fcrapid.ro

Sursa: Mediafax

Condiții de muncă reglementate pentru angajații care lucrează de acasă
BRAT

Modifică setările cookies