Dinu Gheorghe: "Roman si Sburlea au semnat pe patru ani cu Rapid!"

Autor: Sport.ro
Duminica 27 Iunie 2010, 16:14

Presedintele Rapidului a mai reusit doua transferuri. Roman si Sburlea au semnat pe partu ani cu Rapid.

"Am reusit pana la urma. Brasovul mai are ceva procente dintr-un viitor transfer. Ambii au semnat pe patru ani. Suma nu pot sa o spun, dar daca cei de la Brasov au fost multumiti inseamna ca e bine.

Sunt doua transferuri foarte bune pentru noi si este clar ca cei doi trebuie sa fie printre cei mai buni de la Rapid. Ma astept la mult de la ei si sper ca dupa ce ajuta Rapidul sa isi indeplineasca un obiectiv major, amandoi sa faca pasul catre un campionat mai puternic.

Sunt doi jucatori tineri si de perspectiva si personal ma declar multumit de transferuri" a spus Dinu Gheorghe la Sport.ro.

Sburlea, in varsta de 21 de ani, care evolueaza pe postul de atacant, iar Roman (25 de ani), care joaca mijlocas dreapta, au semnat contracte pe patru sezoane.

Clubul FC Brasov va incasa 20 la suta in cazul in care Mihai Roman va fi transferat in strainatate, in vreme pe pentru Sabrin Sburlea procentul este de doar 10 la suta.

Cei doi jucatori au semnat, duminica, contracte pe patru sezoane cu Rapid Bucuresti.

Pe langa Sburlea si Roman, Rapid i-a mai achizitionat in aceasta vara de la FC Brasov pe Ezequias si Rui Duarte.

Dinu Gheorghe mai vrea sa dea o lovitura pentru Rapid. "Am facut o oferta pentru Moraes. Padureanu vrea 1,2 milioane de euro, ceea ce mi se pare mult. Dar am facut o oferta pe care noi o consideram buna. Se apropie de acea suma ceruta de ei" a mai spus Gheorghe.

Țara europeană în care s-a înregistrat cea mai mare rată de infectare cu Covid-19 din lume
BRAT

Modifică setările cookies