Liga 1

Probleme mari pentru CFR! Clubul are datorii imense

CFR Cluj nu se află în cea mai bună perioadă.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 22 Octombrie 2021, 21:53
Data actualizarii: Vineri 22 Octombrie 2021, 22:13

După eșecul din plan european, campioana României are și probleme financiare. Trupa antrenată de Dan Petrescu a pierdut, de la startul acestui sezon, peste 5 milioane de euro, anunță Fanatik.

Neluțu Varga și-ar fi dorit ca echipa lui să ajungă în grupele Champions League și să poată regla situația financiară din cele 20 de milioane de euro ce ar fi urmat să ajungă la echipa din Gruia.

Insuccesele din plan european, ce au dus la demiterea lui Marius Șumudică, au făcut ca echipa ce a dominat competiția internă în ultimii ani să ajungă în pragul disperării, deși patronul Neluțu Varga promitea investiții majore.

Campioana României ar fi așteptat 20 de milioane de euro din calificarea în grupele Champions League. Din păcate pentru ei, rezultatele dezastruoase din Conference League fac ca echipa să nu poată salva datoriile din cupele europene.

Sursa citată informează că echipa ar avea de achitat datorii în valoare de 19 milioane de euro, o sumă uriașă pentru încasările posibile ale echipei. Echipa ar urma să încaseze aproximativ 3 milioane de euro din calificarea în Conference League.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies