Nationala

Helmut Duckadam, despre închiderea stadioanelor: ”Este un handicap pentru echipa națională”

Naționala României va juca duelul cu Islanda, decisiv pentru calificarea la baraj, fără spectatori.
Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 22 Octombrie 2021, 20:47
Data actualizarii: Vineri 22 Octombrie 2021, 21:25

După ce Comitetul Național pentru Situații de Urgentă a decis ca, începând de luni, 25 noiembrie, pe o perioadă de 30 de zile, meciurile de fotbal se vor desfășura fără spectatori, iar naționala României va trebui să se dueleze cu Islanda fără susținerea suporterilor.

Helmut Duckadam consideră că naționala României va avea de suferit din acestă cauză, fiind de părere că naționala are nevoie de aportul suporterilor.

”E un meci decisiv (n.red. România – Islanda), pentru că nu ne punem problema victoriei la ultimul meci. Este foarte important pentru a ne consolida locul 2, trebuie să câștigăm neapărat.

Este un handicap pentru echipa națională, că se joacă fără spectatori. Dar n-avem ce face, având în vedere situația în care ne aflăm la ora actuală.

Cred că unele măsuri puteau fi luate mai demult, s-a așteptat prea mult. În primul rând, nu trebuiau redeschise școlile. Asta cred că a fost una dintre cele mai mari probleme de unde s-a extins această pozitivare a multora. Dar asta e, n-avem ce face. Noi ne supunem”, a declarat Helmut Duckadam pentru Fanatik.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies