Primul transfer al verii facut de FCSB! Oferta lui Becali acceptata dupa o sedinta fulger  
Sambata 05 Mai 2018, 20:30

Primul transfer al verii facut de FCSB! Oferta lui Becali acceptata dupa o sedinta fulger  

Gigi Becali pare ca a reusit deja primul transfer al verii.

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

FCSB a obtinut acordul celor de la Iasi pentru transferul la Qaka, chiar daca initial suma propusa de Gigi Becali nu a fost pe placul moldovenilor. Miercuri seara, FCSB a trimis o oferta oficiala la Iasi pentru Qaka, bucurestenii fiind dispusi sa plateasca 400.000 de euro.

Initial, oferta a fost respinsa de conducerea CSM Iasi, insa potrivit GazeteiSporturilor, oficialii moldoveni s-au razgandit chiar inaintea meciului direct si l-au anuntat pe Gigi Becali ca sunt de acord cu propunerea. Qaka poate veni la FCSB imediat dupa incheierea sezonului. Conform sursei citate, FCSB va anunta mutarea dupa meciul direct dintre cele doua echipe, partida ce se va desfasura luni seara.

De mijlocasul albanez de la Iasi s-au mai aratat interesate si Craiova si CFR, precum si echipe din liga a doua spaniola.Toate cele 9 victime ale accidentului din Ungaria sunt cetățeni români. Lucrau în agricultură și se întorceau în țară
BRAT