Prima vedeta carea pleaca de la Steaua din cauza lui Radoi. "Daca nu e titular ii gasesc alta echipa" Cine isi face BAGAJELE

Tamas vrea sa joace titular la Steaua altfel ameninta cu plecarea.

"E normal sa ii gasesc alta echipa daca nu e titular. Eu am vorbit cu el si imi spunea ca se intelege foarte bine cu Mirel, nu stiu de unde a aparut varianta. Dar si daca ar fi nu ar fi o problema sa ne intelegem cu Steaua sa plece. Gabi nu e jucator sa stea rezerva, a plecat de la West Brom, unde lua bani multi. Nu ii caut echipa dar am intalnire luni la Londra de exemplu, cu mai multe echipe si multe au nevoie de fundas central, normal ca o sa il prezint si pe el, poate ii gasesc contract mai bun, dar nu expres, nu m-a sunat Gabi sa imi spuna sa ii caut echipa. Daca Gabi ar fi fost a patra optiune am fi fost anuntati, el nu se multumeste sa fie a cincea spita la roata.", a spus Florin Manea, impresarul jucatorului, pentru Sport.ro

Gabi Tamas a venit la Steaua in iarna si nu a reusit sa devina titular, fiind accidentat o perioada buna din sederea sa in Ghencea. Tamas a intrat spre finalul sezonului si a avut o evolutie nesigura, comitand o gafa uriasa in meciul cu CSMS Iasi, din ultima etapa, ce era sa o coste titlul pe Steaua.

Chiar daca nu joaca la Steaua, Gabi Tamas a intrat in meciul cu Irlanda de Nord, disputat saptamana trecuta de Romania in preliminarii pentru Euro 2016.

Acesta poate pleca de la Steaua liber de contract in cazul in care va dori sa evolueze in alta parte. Steaua ii are pe Papp si Varela ca prime variante pentru postul de fundas central, Tamas fiind rezerva "pe foaie" inainte de startul sezonului.
 

Ar trebui sa fie Tamas titular la Steaua? (5051 voturi)
 
Nu, nu are valoare de Steaua
57.26%
2892 voturi
 
Da, ar trebui sa i se dea o sansa
42.74%
2159 voturi
VIDEO PROTVPLUS.RO

LIVE: Prinţul Philip al Marii Britanii este înmormântat. Doar 30 de persoane participă la slujbă
BRAT
Modifică setările cookies