"Poate am si eu ocazia sa vorbesc acum cu Gigi Becali! Nu mai trebuie sa raspund daca vreau la Steaua! E evident!"

"Poate am si eu ocazia sa vorbesc acum cu Gigi Becali! Nu mai trebuie sa raspund daca vreau la Steaua! E evident!"

E golgheter, e iubit in Ghencea si a ajutat-o pe Steaua sa castige titlul in 2015. Acum spune ca nu ar refuza in nicio clipa o oferta de la Steaua

Keseru a plecat in aceasta iarna de la Steaua si s-a intors la festivitatea de premiere a Cupei Romaniei. Acesta a asteptat la petrecerea pentru tripla istorica o medalie, pentru ca a ajutat echipa sa atinga o performanta fantastica in acest sezon.

Keseru spune ca acum spera sa poata sa vorbeasca cu Gigi Becali. Nu l-a intalnit de cand a ajuns la Steaua. Acesta a raspuns si la intrebarea daca ar vrea sa revina la echipa:

"Oricum m-am bucurat de cele trei trofee. Eu am anticipat chestia asta acum trei saptamani, cand multa lume nu mai credea lucrul asta. Eu am zis ca vor castiga cele trei trofee."

"Aceste trofee inseamna enorm. Pe scurt, Steaua domina fotbalul din Romania din toate punctele de vedere. In ciuda problemelor pe care le-a avut, in ciuda speculatiilor inutile pe care au aparut pe tema schimbarii de antrenor au dominat si au castigat tot."

"Habar n-am cum va fi din anul viitor. Stiu ca Steaua in acest an a castigat trei trofee, performantele echipei au permis ca trei jucatori sa plece in strainatate. Probabil ca vor mai fi altii si in vara. A fot un an extrem de reusit"

"Am dicutat cu Popa cateva chestii acum cateva saptamani si mi-a respectat sfatul. Prea multe vreti sa stiti :)"

"Radoi e un baiat de caracter si va incerca sa dea aceeasi fata echipei pe care o avea si el ca jucator"

"Astea sunt chestii care nu mai depind de mine. Galca si-a facut datoria, a castigat trofee pentru Steaua la primul lui an la o echipa profesionista si nu la oricare. Steaua e o echipa cu o presiune enorma. Ii urez bafta in continuare. Cred ca are valoare sa antreneze si in Vest, daca i se va ivi oportunitatea sa antreneze in Qatar..."

"Se pot intampla multe in fotbal... e imprevizibil. Ca in orice loc exista parti mai frumoae, parti mai putin frumoase"

"Poate am ocazia sa vorbesc cu Gigi Becali, nu am avut ocazia sa vorbesc cu dumnealui"

"Cred ca raspunsul daca as vrea sa revin la Steaua il aveti, e evident, nu mai e nevoie sa raspund", a declarat Keseru la petrecerea Stelei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Regina Elisabeta, cu ochii în lacrimi la înmormântarea Prinţului Philip al Marii Britanii
BRAT
Modifică setările cookies