Pintilii a DAT LOVITURA! La doi ani dupa ce a plecat de la Al Hilal, va primi 3 milioane de euro! Anuntul lui Becali

Pintilii a primit o veste excelenta. S-a judecat cu arabii de la Al Hilal si le-a luat banii! Fifa a dat decizia finala, anunta Gigi Becali.

Patronul Stelei spune ca Gnohere vrea sa urmeze modelul jucatorilor care s-au imbogatit dupa plecari de la Steaua. Szukala si Hamroun au acum salarii uriase. Nu doar ei au castigat mult dupa despartirea de Romania. Si Pintilii a dat lovitura dupa ce s-a judecat cu Al Hilal si a castigat. FIFA i-a dat dreptate intr-un litigiu de 3 milioane de euro.

"Daca Gnohere va fi suspendat, nu stiu ce sa zic... El nu a gresit cu nimic. Are 4000 euro salariu, 3000, si baiatul vrea sa-si faca si el viitorul. Pana acum nu a jucat, are 28 de ani. Are solutia sa vina in iarna la Steaua, sa joace un an si sa plece la arabi, sa ia un milion de euro pe an.

Cum a facut si Szukala, cum a facut si Sanmartean, cum a facut si Pintilii, care acum a luat 3 milioane de euro, a castigat la FIFA", a dezvaluit Becali la Sport.ro.
 

Citeste si:Al Hilalpintilii

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO: City Insurance încearcă să evite falimentul, cu zeci de mii de dosare de daună RCA neplătite. Măsurile ASF
BRAT
Modifică setările cookies