Pica transferul lui Danciu?: "Trebuie sa trec vizita medicala intai!"

Autor: Sport.ro
Joi 03 Septembrie 2009, 09:08
Pica transferul lui Danciu?: "Trebuie sa trec vizita medicala intai!"

Ionel Danciulescu a fost vandut de sefii lui Dinamo la Hercules Alicante in liga a doua din Spania in conditiile in care este accidentat. Atacantul trebuie sa treaca vizita medicala si se teme ca spaniolii sa nu renunte la transfer!

"Clubul m-a vandut, eu am fost de acord, am semnat cu spaniolii, asta e! Cred ca meritam sa joc mai mult cu Steaua, mai ales ca era ultimul meci la Dinamo. In Cehia, cu Slovan, am intrat accidentat, la presiunile staff-ului, desi ma chinuia o durere de spate si aveam nevoie de repaus. Am intrat, am strans din dinti, la fel si in Ghencea. Se pare ca acea durere a coborat pe zona din spate a coapsei stangi si din cauza asta am pierdut nationala. Nu regret insa nimic, pentru ca as juca si cu piciorul rupt pentru Dinamo" a spus Danciu, care ar putea insa reveni mai curand in Stefan cel Mare. Trebuie sa treaca vizita medicala, in conditiile in care este accidentat.

"In principiu, e vorba de un acord pe un an cu optiune de prelungire pe inca un sezon. Am semnat intelegerea, nu mai am ce face acum! Dar mai e vizita medicala si cine stie ce se mai poate intampla" a spus Danciu in Libertatea.

”Dialogul surzilor”. Deputații nu au fost în stare să poarte o discuție prin telefon
BRAT