Zidane il face PRAF pe fostul jucator de 45 de milioane al Realului: "Nu era in stare sa se lupte pentru locul sau in echipa!" Cine este MODELUL de urmat la Real:

Autor: Sport.ro
Vineri 13 Septembrie 2013, 18:03

	Zidane il face PRAF pe fostul jucator de 45 de milioane al Realului: "Nu era in stare sa se lupte pentru locul sau in echipa!" Cine este MODELUL de urmat la Real:

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Antrenorul secund al lui Real, Zinedine Zidane a dezvaluit care este motivul pentru care Ozil a ales sa plece la Arsenal: nu era dispus sa lupte pentru echipa.

"Ozil a plecat de la club pentru ca ii lipseau puterea si vointa de a se lupta pentru locul sau la echipa. Este un jucator bun, insa el a luat decizia de a pleca, astfel ca ii urez numai bine. Sunt jucatori care au demonstrat aceste calitati. Un exemplu bun este Angel Di Maria care isi da tot interesul pentru echipa." a declarat Zidane.

In ceea ce priveste scandalul declansat in urma informatiilor care au pus la indoiala profesionalismul si randamentul pe care Ozil il dadea la echipa, fiind intitulat "obsedat de femei", Zidane a confirmat ca nimeni de la club nu a declarat nimic in acest sens.

"Nici Florentino Perez si niciun alt membru al clubului nu are nimic de-a face cu informatiile publicate in acel ziar spaniol cu privire la Mesut Ozil. Echipa regreta acele declaratii false si care au determinat o astfel de reactie din partea tatalui lui Ozil. Inca o data vreau sa ii multumesc si ii doresc numai bine la Arsenal."
a adaugat Zidane

Din nou la Euro! Joi, 14 noiembrie, 20:00 Romania U21 - Finlanda U21, in direct la PRO TV!

Toata Romania vede Romania! la PRO TV Luptele FINALE pentru nationala: vineri, 15 noiembrie, 21:45, Romania - Suedia! Luni, 18 noiembrie, 21:45, Spania - Romania!

A început, oficial, campania electorală pentru turul 2. Iohannis contra Dăncilă
BRAT