Basarab Panduru Farul Constana - Poli Iasi Superliga Superliga Basarab Panduru

Panduru a reacționat cât se poate de sincer, după ce Poli Iași a produs surpriza etapei

Poli Iași a învins-o în deplasare pe Farul Constanța cu 3-1.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Iulie 2023, 21:36
Data actualizarii: Duminica 30 Iulie 2023, 21:35

Campioana României nu a putut să se impună pe teren propriu cu Poli Iași, proaspăt promovată în primul eșalon al României. 

Panduru a reacționat cât se poate de sincer, după ce Poli Iași a produs surpriza etapei

Basarab Panduru, fost internațional român și actual analist TV, a vorbit despre eșecul Farului Constanța și a precizat că nu se aștepta deloc ca Poli Iași să reușească să o învingă pe campioană la Ovidiu.

„Nu mă aşteptam, nu îmi spunea Iaşul că e capabilă să câştige. Hagi crede că cu oricine în primul 11 baţi pe oricine. Aşa părea, dar uite că nu mai e aşa. Iaşi era o echipă cu probleme, nu era o echipă care să bată la Farul. 

Şi Oţelul, şi Iaşul se bat la retrogradare, nu-mi schimb părerea. Jucătorii, lucrurile se schimbă la noi. Peste şase săptămâni lucrurile nu mai sunt la fel. Atuul lor, al Iaşului şi Oţelului, sunt antrenorii. La Iaşi s-a văzut că încearcă să joace încă de la meciul cu CFR, dar la ambele echipe doar de nebunia antrenorului ţine să rămână în prima ligă. 

În prima repriză, Iaşul a făcut un mare fotbal cu Farul. Ai văzut multe lucruri bune, joacă repede, marchează. Iaşul a mai jucat şi va mai juca bine, dar depinde de jucătorii pe care-i are pentru a marca. Speranţa e la antrenor. 

Şi Dorinel ar vrea să aducă jucători, dar ai bani? Că la Iaşi Bordeianu nu vine pe 5.000, trebuie să-i dai ceva. La Ciobanu nu ştiu ce a fost, împrumut, cum împarţi bani. Oţelul n-a adus pe nimeni cu nume, ai adus de la Dej, care a jucat în play-off-ul Ligii 2, dar cam atât”, a spus Basarab Panduru, potrivit OrangeSport.

Farul Constanța - Poli Iași 1-3

Luis Phelipe a deschis scorul în minutul 11, iar Vojtus a dus scorul la 2-0 în minutul 37. Enes Sali a micșorat diferența în minutul 45, înainte de pauză.

Ieșenii au revenit la două goluri diferență în minutul 51. Luis Phelipe a realizat „dubla”, iar tabela de marcaj a rămas nemodificată până la finalul celor 90 de minute.


  • Farul Constanța: Buzbuchi - Sîrbu, Boli, Queiros, Vianna - Artean, N. Popescu, Vînă - Mateus, Carnat, Sali 

Rezerve: Aioani, M.Popescu, Dussaut, Grameni, Basson, Dumitrache, Grosu, Andronache, Benchaib 

Antrenor: Gică Hagi


  • Poli Iași: Ailenei - Martac, Tincu, Katanec, Stefanovici - Jatoba, Roman, Garobbio, Figueiredo - Gheorghiță, Vojtus

Rezerve: Celeadnic, Vașvari, Itu, Harrison, Hrib, Militaru, Dumitru, Hlistei, Ciobanu

Antrenor: Leo Grozavu

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!