Marius Sumudica Astra petre buduru Superliga

Cei 4 jucatori din lotul Astrei care si-au depus memorii, Gaman striga si el dupa bani! Buduru, luat prin surprindere de decizia lui Sumudica

Citeste si // Dani Coman confirma: "Sumudica si mai multi jucatori si-au depus memorii"

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Septembrie 2016, 12:39
Data actualizarii: Joi 22 Septembrie 2016, 13:16

UPDATE: ProSport scrie ca 4 jucatori din lotul Astrei si-au depus memorii pentru recuperarea sumelor restante. Este vorba de Florin Lovin, Geraldo, Ricardo Alves si Damian Boudjemaa.

De asemenea, alti doi jucatori care au plecat intre timp de la Astra - Iulian Rosu (Timisoara) si Valerica Gaman (Karabukspor) striga si ei dupa bani.


Presedintele Comitetului Director al clubului Astra, Petre Buduru, a fost luat prin surprindere de decizia lui Sumudica.

Antrenorul Astrei si-a depus memoriu la Federatiei si cere 280.000 de euro, suma reprezentand prima pentru castigarea titlului, plus cateva salarii restante.

"Nu stiu nimic, sunt pe la Constanta cu treaba. Am auzit ca si-a depus un memoriu, dar la Comisia de Disciplina. Inteleg oricum ca si-au depus memorii si anumiti jucatori.", a spus Buduru, al doilea om in club, dupa Ioan Niculae, pentru ProSport.

Dani Coman a confirmat

Presedintele Astrei Giurgiu, Dani Coman, confirma ca Marius Sumudica are un memoriu la CNSL, prin care cere 280.000 euro.

"Sumudica a decis ca e mai bine pentru viitorul lui sa faca memoriu. E antrenorul care a adus cea mai mare performanta din istoria clubului si isi va primi banii. Nu ne-am gandit la schimbarea lui Sumi niciun moment. Trecem printr-o perioada grea, dar sunt convins ca ne vom reveni. Il stim cu totii pe Sumudica, stim ca e un om cu personalitate, caruia nu ii place sa fie pe locul pe care este in momentul de fata. Se poate intampla orice, desi am incredere in el si in echipa. Sper sa castigam astazi si vom primi altfel viitorul", a spus Dani Coman la Digisport.

"Nu e numai cazul lui Sumi, mai mult jucatori si-au depus memorii. Trebuie sa se inteleaga un lucru: cei care au plecat de la Astra nu au plecat fara sa-si primeasca drepturile. Trebuie sa intelegem ca clubul plateste, chiar daca plateste mai tarziu. Punctele pe care le pierdem acum cine ni le da inapoi? Sunt deranjat de mai multe lucruri si nu ne onoreaza locul pe care suntem acum.

Cand un jucator de nationala spune ca nu tragem toti la aceeasi caruta, asta arata ca sunt probleme in interiorul echipei. Jucatorii nu sunt platiti la zi, dar nu e adevarat ca nu sunt platiti de 3 luni. Sunt neplatiti de doua luni si nu au primit bonusurile pentru castigarea campionatului. Avem jucatori de nationala, jucatori cu experienta, care ar trebui sa se antreneze ca niste profesionisti. Am auzit o declaratie a domnului Cornel Dinu, pe care am retinut-o: "Asa cum te antrenezi, asa joci". Eu stiu asa de cand jucam fotbal", a mai spus presedintele Astrei.

Modifică setările cookies