Victor Piturca Echipa Nationala FRF Razvan Burleanu Fotbal intern

"Burleanu trebuia suspendat un an". Piturca trece din nou in ofensiva si il ataca pe Burleanu. Razboiul fostului selectioner

Citeste si - "Steaua de acum nu inseamna nimic! Si nu valoreaza nimic, ca n-are stadion, nici hotel. Are doar doua masini". Piturca vorbeste si despre modul in care Becali a preluat Steaua

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Septembrie 2016, 10:26
Data actualizarii: Joi 22 Septembrie 2016, 10:57

Intr-o perioada in care Gica Hagi se lupta cu FRF pe subiectul selectiilor facute la echipa nationala si acuza ca jucatorii echipei sale, dar si fiul sau, Ianis, sunt lasati pe dinafara, fostul selectioner Piturca iese si el la atac.

Piturca, fost selectioner al nationalei in mai multe mandate, dar si tehnicianul care a calificat, intr-o mare proportie, Romania la Europeanul din acest an, este in continuare nemultumit de seful FRF. Acesta a vorbit la Dolce Sport despre plecarea sa de la prima reprezentativa, dar si despre acuzatiile lansate de Burleanu ulterior, care a reclamat voalat faptul ca Piturca lucra in favoarea lui Becali atunci cand facea selectia.

Victor Piturca spune ca Razvan Burleanu "trebuia suspendat un an" pentru declaratiile sale.

De asemenea, acesta a spus ca ar vrea ca sefia FRF sa se schimbe la alegerile din 2018, numele pe care si-ar dori sa le vada la conducere fiind: Ionut Lupescu, Cristi Chivu sau Florin Prunea.

"Burleanu trebuia chemat la comisii, sa argumenteze ce a zis. Merita o suspendare de un an", a spus Piturca.

"Un presedinte inteligent nu mi-ar fi dat drumul sa plec, s-ar fi gandit ca eu formasem echipa nationala.

Ma simteam vanat, nedorit in Federatie, mi-a parut bine ca am plecat. Cu Burleanu nu am nimic, doar ca omul nu are legatura cu fotbalul.

Cred ca s-a convins toat alumea ca Federatia trebuie condusa de cineva din fenomen. 

Lupescu ar fi cel mai indicat. I-as mai vedea pe Chiviu si pe Prunea presedinti", a mai spus Victor Piturca.

Florin Prunea: "Piturca are dreptate, Comisiile sunt politizate"

Presedintele lui CSM Poli Iasi, Florin Prunea, unul dintre cei propusi de Piturca pentru o candidatura la presedintia FRF, este si el de partea fostului selectioner. Florin Prunea a facut o serie de declaratii la Ora Exacta in Sport, IN DIRECT la Sport.ro

"Piturca are dreptate cu ce spune. Noi, presedintii de club, suntem chemati pe la comisii si suspendati, insa altii nu. Acolo se face politica", a spus acesta.

Modifică setările cookies