Superliga

NU-i stie, NU-i ia! Cum a ratat Steaua 3 atacanti in aceasta vara! Gigi a dat INTERZIS acestor transferuri:

Campania de transferuri din vara a Stelei nu i-a convins pe fani. Patronul a ales doar jucatori pe care i-a vazut, fara a lua nume cu experienta mai mare, despre care doar i s-au prezentat rapoarte.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 Septembrie 2014, 10:53
Data actualizarii: Duminica 07 Septembrie 2014, 11:14

Aflat acum la inchisoare, Gigi Becali ramane omul care da ok-ul transferurilor Stelei. Cine pleaca, cine vine, el decide totul, anunta Gazeta.

RATEURI

Becali a refuzat sa aduca jucatorii care i-au fost prezentati ca variante bune pentru intarirea Stelei; in schimb, si-a urmat principiul: aduce doar oamenii pe care ii stie, cei pe care i-a apreciat si a constatat ca ar fi potriviti la Steaua.

Africanul Mbaye Diagne era vizat pentru un imprumut. Juve l-ar fi lasat in Ghencea pentru un an, el voia sa vina, insa Becali a spus 'nu'. Era in forma buna, marcand pentru Lierse, acolo unde a fost imprumutat ultima data, un total de 7 goluri in 11 meciuri.

Sarbul Danko Lazovici era si el o varianta. La cei 31 de ani pe care ii are a fost considerat prea batran pentru Steaua. Are aproape 50 de prezente in nationala Serbiei, dar nu e cunoscut de Gigi Becali. El putea ajunge de la Partizan, plecarea sa fiind grabita de nevoia de bani a celor din Belgrad.

Robert Acquafresca joaca la Bologna, a fost la un pas de Aston Villa in aceasta vara si era si el pe lista Stelei. La 27 de ani, cat are, putea fi o optiune cu experienta in atacul Stelei, doar ca Gigi a spus din nou ca nu-l stie, asa ca nu are nevoie de el.

Pe cine a luat Steaua:

- Arlauskis - Rubin - liber
- Papp - Chievo - imprumut
- Luchin - Plovdiv - 200.000 euro
- Tosca - Viitorul - 150.000 euro
- Bourceanu - Trabzon - imprumut
- Breeveld - Pandurii - 500.000 euro
- Lemnaru - U Cluj - 300.000 euro
- Rusescu - Sevilla - imprumut

Tot in aceasta vara, Steaua i-a mai ratat pe Hamza, Bokila si Piovaccari (pentru un nou imprumut), oameni cu care patronul era de acord. Pentru ca alte echipe au oferit mai mult, niciunul dintre cei trei nu a mai ajuns in Ghencea.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!