"Nicolita, Maftei si Voiculet erau titulari daca nu plecau" Super Dan e DEVASTAT. Joaca Supercupa cu Steaua si apoi pleaca

Steaua si ASA joaca in Supercupa miercuri seara, de la 21:00

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Iulie 2015, 18:24
Data actualizarii: Marti 07 Iulie 2015, 18:27

"Este un trofeu foarte important si sper sa il castigam. E clar ca se joaca in conditii speciale, s-au facut multe speculatii cu ce se intampla la ASA, dar nu avem scuze daca nu castigam acest meci. Jucatorii care au ramas au facut-o pentru a castiga meciul, nu doar sa participe. Ii inteleg pe cei care au plecat si felicitari celor care au ramas. Nu se stie cand mai ai sansa in viata sa joci un asemenea meci de o asemenea importanta. Mi-as fi dorit ca Nicolita, Maftei si Voiculet sa fie aici, ar fi fost titulari, dar ne vom adapta. Avem o prima echipa ce poate castiga meciul, avem si o banca de rezerva foarte buna, a fost greu sa schimbam 12 jucatori dar in acelasi timp nu vreau sa gasim nicio scuza. Vrem sa castigam meciul.
Pe Radoi de abia astept sa il vad, sa aiba o cariera de antrenor cat mai buna dar dupa meciul cu ASA. Pur si simplu din senin a cazut aceasta veste la clubul nostru, nu am avut pe cine sa aducem. Daca ramaneam toti ASA s-ar fi batut la primele locuri, nu neaparat la titlu.", a spus Dan Petrescu in conferinta de presa.

Acesta a anuntat ca va pleca de la ASA dupa meciul de Supercupa cu Steaua, dupa ce clubul are conturile blocate de DNA, fiind suspectata de finantare ilegala de la primaria din Targu Mures.

Sase jucatori deja au plecat de la echipa, printre ei Banel Nicolita, Maftei si Voiculet, jucatori pe care Dan Petrescu s-ar fi bazat chiar pentru prima echipa in acest meci.

Modifică setările cookies