FCSB - CFR Cluj FCSB Ghencea Mihai Stoica Superliga

Nebunie! Câte bilete s-au vândut la FCSB - CFR Cluj în doar o oră de la anunț

FCSB - CFR Cluj e duminică, 6 august, de la ora 21:30.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 01 August 2023, 16:30
Data actualizarii: Marti 01 August 2023, 16:30

Meciul dintre cele două cluburi se va desfășura pe stadionul „Steaua” din Ghencea, după ce roș-albaștrii au reușit în cele din urmă să ducă la bun sfârșit negocierile cu reprezentanții CSA Steaua cu privire la închirierea arenei.

Nebunie! Câte bilete s-au vândut la FCSB - CFR Cluj în doar o oră de la anunț

Marți, 1 august, s-au pus în vânzare biletele pentru FCSB - CFR Cluj, iar managerul general al vicecampioanei, Mihai Stoica, a anunțat pe rețelele social media câte s-au vândut în doar o oră de la anunțul oficial.

Astfel, MM a scris pe Facebook că au fost achiziționate online peste 6000 de bilete în doar o oră! Stadionul „Steaua” din Ghencea are o capacitate de 31.254 de locuri, iar fanii FCSB ar putea ocupa toată arena la meciul cu CFR.

Cât costă bilete la FCSB - CFR Cluj


"Bilete online pentru FCSB - CFR Cluj!

FCSB anunță că biletele pentru partida cu Fotbal Club CFR 1907 CLUJ, contând pentru etapa a patra a Superligii (6 august - 21:30) și care se va disputa pe Stadionul ”Steaua”, se vor pune în vânzare online pe www.bilete-fcsb.ro astăzi, începând cu ora 15:00.

Prețurile biletelor sunt următoarele:

PELUZE - 30 LEI

TRIBUNA 2 - Inel 1 - 50 LEI

TRIBUNA 1 - Inel 1 - 100 LEI

VIP - 200 LEI

Clubul nostru vine în sprijinul suporterilor, oferindu-le acestora posibilitatea de a se prezenta la stadion cu E-ticket (bilet care poate fi tipărit acasă, pe hârtie A4, dar poate fi prezentat și pe telefon, la turnichet).

E-ticketele pot fi achiziționate până duminică, 6 august, la ora 16:00.

Programul caselor de bilete va fi anunțat ulterior!", se arată într-un comunicat transmis de club.


Vicecampioana României a anunțat oficial stadionul pe care se va disputa confruntarea cu CFR Cluj. După mai multe încercări eșuate, FCSB a obținut aprobarea de a juca meciul din etapa a patra pe stadionul "Steaua". Acordul dintre cele două părți a fost semnat, iar FCSB - CFR Cluj va avea loc pe Ghencea. Pentru echipa roș-albastră au trecut mai bine de opt ani de la ultima partidă dispută acolo.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!