Liga 1

Motivul pentru care Ongenda a refuzat-o pe FCSB: ”A spus că nu se pune problema asta”

Gigi Becali a vrut să-l aducă pe Hervin Ongenda (26 de ani) de la FC Botoșani, după ce Olimpiu Moruțan a semnat cu Galatasaray, dar francezul nu a vrut să plece la FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 10 Septembrie 2021, 08:28
Data actualizarii: Vineri 10 Septembrie 2021, 08:35

S-a zvonit că acesta a refuzat propunerea lui Gigi Becali din cauza ”circului de la FCSB”, variantă negată de antrenorul Marius Croitoru, care susține că a asistat la discuția dintre jucător și club. Ongenda a preferat, în cele din urmă, să rămână la Botoșani, unde este cel mai bine cotat jucător din lot.

De ce l-a refuzat Hervin Ongenda pe Gigi Becali

 

”Băiatul a fost foarte fair-play, a spus clar că nu vrea să se ducă. Niciodată nu a folosit asemenea cuvinte (n.r. - circul de la FCSB). Am fost de față când a avut loc discuția cu cineva de la clubul care l-a ofertat. A spus că nu se pune problema banilor. A fost o ofertă cu mult peste ceea ce reprezintă Liga 1.

A refuzat, a spus doar că vrea să rămână la Botoșani cu mine, până la sfârșitul contractului. Când am venit antrenor la Botoșani, mi s-a explicat clar ce înseamnă bugetul echipei. Atunci când vine o ofertă pentru oricare jucător, o ofertă bună din toate punctele de vedere, niciodată nu m-am opus.

Nu văd de ce m-aș opune, pentru că, dacă m-aș opune, am pierde din două puncte de vedere, jucătorul și-ar pierde încrederea în noi, iar noi am pierde din buget”, a spus Marius Croitoru, pentru Digi Sport.

Totuși, Gigi Becali a reușit să îi întărească lotul lui Edi Iordănescu după plecarea lui Olimpiu Moruțan. Claudiu Keșeru, Constantin Budescu și Valentin Gheorghe sunt cei trei jucători care au semnat cu FCSB în ultima perioadă.

FCSB este pe locul opt în Liga 1, cu nouă puncte, și se pregătește pentru derby-ul cu Dinamo, programat duminică.

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies