Liga 1

Modul inedit prin care Șumudică explică „trădarea” rapidistă: ”Venea scroafa cu 12 purceluși. Toți aveau câte un cuțitaș în gât!”

Marius Șumudică a apelat la o anecdotă pentru a explica „trădarea” celor de la Rapid.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Martie 2022, 09:45
Data actualizarii: Duminica 20 Martie 2022, 09:53

Tehnicianul ajuns la 51 de ani și-ar fi dorit să ajungă pe banca „alb-vișiniilor” după demiterea lui Mihai Iosif, însă patronul Angelescu l-a preferat pe Adrian Mutu.

Șumudică se simte trădat de rapidiști

Mutarea e privită ca o trădare de către Marius Șumudică, fost antrenor al lui Yeni Malatyaspor, care este de părere că-i venise rândul pentru banca rapidistă.

„Nu sunt rănit, sunt trădat. Sunt înjunghiat pe la spate, am cuțitul în spate. La bunica mea la țară, așa ca să facem o caterincă, s-a dus cineva să taie porcul. A chemat trei vecini…și scroafa, când se luptau cu ea și i-au băgat cuțitul în beregată, s-a smucit și a fugit direct în pădure…scroafa era cu cuțitul în gât.

Al doilea an, ce să facă oamenii? Bă, am mai îmbătrânit, a murit vecinul, nu ne mai ajută…Atunci mă duc eu să cumpăr niște carne de la măcelărie și facem…dar, ce să vezi?! Pe 23-24, în Ajun de Crăciun, dinspre pădure venea scroafa cu 12 purceluși și fiecare avea câte un cuțitaș în gât…Născuse scroafa. Deci s-a încheiat subiectul legat de Rapid”, a spus Marius Șumudică la ProSport.

Marius Șumudică este liber de contract din luna februarie a acestui an, când s-a despărțit de Yeni Malatyaspor, club pe care l-a lăsat pe ultimul loc în campionatul din Turcia.

Șumudică s-a mai aflat pe banca Rapidului în perioada iunie 2010 - aprilie 2011, când a avut o medie de 1.63 puncte câștigate pe meci.

Modifică setările cookies