Liga 1

Mutu, planuri pe termen lung în Giulești! ”Briliantul” a anunțat care este obiectivul său la Rapid

Adrian Mutu (43 de ani), antrenorul de la Rapid, a vorbit despre meciul din următoarea etapă pentru Academica Clinceni.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Martie 2022, 15:25
Data actualizarii: Vineri 18 Martie 2022, 15:27

”Briliantul” are două victorii din primele două partide și încearcă să-i motiveze pe elevii săi pentru următoarea partidă din campionat. În cazul unui succes, Rapid ar urca pe primul loc în play-out, la egalitate cu FC Botoșani, care ar avea un meci mai puțin.

Obiectivul lui Adi Mutu la Rapid

„Probabil va fi cel mai complicat meci la nivel mental pentru noi. Venim după o perioadă bună și nu trebuie să fim relaxați. Cel mai mult mă interesează atitudinea de când am venit aici. Asta vreau să văd și mâine, o atitudine corectă.

  • Adrian Mutu

Atunci când întâlnești o echipă care nu are nimic de pierdut, ambiția jucătorilor ei de a demonstra va fi foarte mare, ceea este periculos pentru noi. Niciun meci nu este câștigat de dinainte și nimeni nu-ți va face cadou nimic”, a spus Adrian Mutu, la conferința de presă.

Academica Clinceni - Rapid este programat sâmbătă, 19 martie, de la ora 15:00, și se va juca pe stadionul Dinamo.

Mutu spune că obiectivul principal al său pe banca Rapidului este pregătirea lotului pentru sezonul următor, în care giuleștenii vor sărbătorii centenarul clubului, astfel că ambițiile conducerii vor fi mai mari.

„Obiectivul nostru se leagă de constuirea echipei pentru sezonul următor. Ăsta e obiectivul de când am venit aici. Trebuie să ne conslidăm identitatea la fiecare meci. Indiferent de adversarul pe care îl întâlnești, dacă tu nu esti pregătit mental și nu te ridici la nivelul meciului, atunci va fi foarte greu”, a declarat Mutu.

Modifică setările cookies