Mihai Stoica îi spulberă dorința lui Gigi Becali: „Nu îmi pare de FCSB! Văd probleme pe construcție”

Gigi Becali FC Botosani FCSB Joyskim Dawa Mihai Stoica Superliga Mihai Stoica
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 11 Februarie 2022, 23:21
Data actualizarii: Vineri 11 Februarie 2022, 23:29

Jucătorul dorit de Gigi Becali nu este pe placul managerului general de la FCSB. 

Gigi Becali l-a transferat pe Malcom Edjouma (25 ani) de la FC Botoșani. Omul de afaceri i-a plătit lui Valeriu Iftime 330.000 de euro în schimbul mijlocașului central și i l-a împrumutat pe Denis Haruț (22 ani) până în vară. Însă, patronul FCSB-ului a mai pus ochii pe un jucător din lotul lui Marius Croitoru (41 ani). 

Gigi Becali i-a oferit 200.000 de euro lui Valeriu Iftime pentru Joyskim Dawa (25 ani), dar finanțatorul Botoșaniului a cerut 800.000 de euro pentru fundașul său central, sumă pe care clubul roș-albastru nu este dispus să o achite. Doar că Mihai Stoica este de părere că Dawa nu este jucătorul de care FCB are nevoie în centrul defensivei. 

  • Mihai Stoica

Mihai Stoica: „Avem nevoie de un fundaș central”

„Eu la momentul ăsta ştiu că ne-am oprit. Gigi voia un fundaş dreapta, neapărat. Eu am crezut că suntem ok cu Creţu şi cu Ovidiu Popescu. Ovidiu Popescu, în 2021, a jucat titular cu Germania, fundaş dreapta, şi a făcut-o bine. Acum avem trei, va fi o luptă în trei.

Dawa nu ştiu dacă e în actualitate. Despre Enriko Papa nu s-a discutat. Gigi l-a întrebat pe Iftime în alt context despre Papa. Dawa nu îmi pare de FCSB. Nu vorbesc despre faza de la golul lui Bauza, în general.

Eu am altă filosofie. Contează filosofia patronului, care vrea jucători puternici care să dea cu capul. Eu i-am explicat că doi fundaşi centrali cu cel mai bun joc de cap sunt Marquinhos şi Sergio Ramos, 1,83 m, 1,84 m amândoi, imbabatabili în jocul aerian.

Nu are legătură statura, dar citez din Gigi Mulţescu. I-a spus unui fundaş central: 'Băi, ai 1, 93 m şi când sari la cap ai 1, 75 m'. Dawa e bun la jocul aerian, doar că pe construcţie văd probleme. Să nu se supere lumea, că văd lume ofuscată, dar de asta sunt aici. Avem nevoie de un fundaş central”, a declarat Mihai Stoica pentru telekomsport.

Clasamentul Ligii 1 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!