Marius Niculae: "Poli e favorita cu noi, chiar daca nu ne-a mai batut de mult"

Autor: Sport.ro
Sambata 21 Noiembrie 2009, 14:50
Marius Niculae: "Poli e favorita cu noi, chiar daca nu ne-a mai batut de mult"

Marius Niculae nu crede ca va putea intra in meciul cu Timisoara din aceasta etapa. Dinamo incepe sa stranga liniile - Marius Niculae si Bratu au revenit la echipa.

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

"Nu stiu daca o sa joc la Timisoara, din punct de vedere medical sunt apt, dar fizic mai am de recuperat. Antrenorul va decide daca e nevoie de mine in disputa cu Poli. Nici eu, nici Bratu, nu suntem la 100% din potential, cand vom intra in echipa vom vedea cat de mult va creste forta noastra ofensiva. Poli e favorita pentru ca joaca acasa, dar, din cate stiu eu, nu ne-au batut de mult. Vrem sa pastram traditia", a spus Marius Niculae.

Talnar a declarat ca Bratu si Niculae nu vor fi in niciun caz titulari cu Timisoara:

"Speram la o victorie la Timisoara. Torje si-a revenit dupa accidentare si o sa fie titular. Bratu si Marius Niculae si-au revenit, sunt bine, sper sa ma pot baza macar pe unul dintre ei. Dolha mi-a spus ca are probleme psihice si m-a rugat sa il menajez.", a declarat si Talnar.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Citeste si:

Dinamo

Marius Niculae

Toader lucrează la o nouă OUG prin care vrea să modifice iar codurile penale
BRAT