Superliga

Mai SLABI dar mai GRASI! Problemele fizice ale Stelei sunt evidente: "Uitati-va la Iancu, ar trebui sa faca 1000 de abdomene pe zi"

Jucatorii Stelei au evolutii extrem de slabe in acest retur iar acest lucru se datoreaza si faptului ca s-au ... ingrasat, spune Ilie Dumitrescu.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 12 Mai 2015, 20:33
Data actualizarii: Marti 12 Mai 2015, 20:40

Caderea Stelei pe finalul de sezon este evidenta. Jucatorii lui Galca nu mai sunt in stare sa castige cu echipe aflate la retrogradare, iar un lucru e clar: echipa sufera din punct de vedere fizic.

Daca Steaua obisnuia sa fie o forta din acest punct de vedere in era lui Reghecampf, neamtul Neubert facand "instructie" cu stelistii, lucrurile nu mai sunt la fel sub comanda lui Galca, lucru observat si de Ilie Dumitrescu, fosta legenda a Stelei.

Unul dintre cei criticati de Dumitrescu este chiar Gabi Iancu, cel care a adus egalarea in ultima etapa, cand a egalat-o pe Chiajna la 2, in meciul disputat pe National Arena.

"Sunt lucruri evidente acolo. Din punct de vedere fizic, jucatorii au pierdut foarte mult din turatie, din tonus. Noi toti le cunoastem calitatile. Sunt jucatori care aveau calitatea de a scoate adversari din joc, jucatori care au creat dezechilibru in orice moment. Pentru adversari, ei sunt acum jucatori normali, nu pot aduce nimic in plus si asta se intâmpla din cauza problemelor fizice.

Eu cred ca aici este un capitol la care echipa sufera. Eu am vazut o echipa a Stelei peste Ajax si egala lui Chelsea pentru 3 reprize. Ma refer la fotbalistii care mai sunt in lot, care faceau diferenta atunci si nu o mai fac acum. I-as spune lui Iancu sa faca 1000 de abdomene pe zi. As vrea sa luati o poza a lui din perioada Neubert si una de acum si sa le punem in oglinda. Rusescu cred ca arata mai bine când a plecat de la Steaua la Sevilla", a spus Ilie Dumitrescu la Digi.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!