Dinamo balanescu Florin Prunea Liga 1

Dinamo Comedy Club! Prima reactie din vestiar despre haosul de la echipa: "Toata lumea e fericita! Au picat prost cei de la Voluntari!" Razboi CIVIL: Prunea l-a facut praf pe Balanescu

Jucatorii lui Dinamo au facut greva si au refuzat sa joace amicalul cu FC Voluntari, care trebuia sa se dispute de la ora 18:00.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 Iunie 2020, 21:30
Data actualizarii: Sambata 06 Iunie 2020, 22:32

22:30 Fanii din PCH au emis un comunicat referitor la situatia creata azi:

22:20 Ricardo Grigore despre situatia din club: "Nu a fost nicio cearta, niciun scandal, doar ce am discutat cu conducerea, totul a ramas in vestiar. Toata lumea e fericita ca s-a ajuns la un numitor comun. E in regula. Nu eram concentrati, voiam sa stim exact cand vor intra banii. Nu a fost nimic anormal. Singurii care au cazut prost au fost cei de la Voluntari, cu care nu am comunicat mai din timp". (Telekom Sport)
___________________________________________________________________________________
Dupa o sedinta la care au participat atat membri din conducere, cat si socios inscrisi in programul DDB, situatia s-ar fi detensionat, anunta Gazeta Sporturilor. Jucatorilor li s-a promis achitarea datoriilor in schimbul garantiei ca vor participa la antrenamente dupa programul stabilit de Adrian Mihalcea.

Florin Prunea, manager in acte al clubului, s-a pozitionat contra lui Balanescu si spune ca jucatorii au dreptate sa protesteze. Prunea sustine ca fotbalistii au fost deranjati de faptul ca Balanescu si-a incasat salariul in intregime pe perioada starii de urgenta, in timp ce ei au fost trimisi in somaj tehnic. La fel s-a intamplat si cu Prunea, si el lipsit de orice putere in ultimele luni. Lui Prunea i se termina contractul la finalul lunii.

"Stian ca trebuie sa vina si momentul asta, jucatorii au dreptate. Cum sa n-aiba, daca ii minti incontinuu. Tu trimiti jucatorii in somaj tehnic si iti iei salariul intreg? Pai, unde e posibil asa ceva? Eu ii inteleg pe jucatori si sunt de acord cu decizia lor. Foarte bine au facut. O sa-i apropie chestia asta. Jucatorii au dreptate 400%. Directorul general are salariu 3500 de euro sau 4000 de euro si ei iau salariu de 300 de euro? Unde s-a mai intamplat asa ceva in lumea asta?", a atacat Prunea, anunta Antena Sport.

Modifică setările cookies