Liga 1

'Lasati-ma sa ma bucur ca sunt la Steaua!' Declaratia senzationala data de Tahar dupa ce a marcat doua goluri in 10 zile

CSMS IASI 1-2 STEAUA | Steaua a avut emotii la Iasi, dar pasele geniale ale lui Kharja si Stanciu au rezolvat meciul. Tahar si Chipciu au marcat golurile unei victorii complicate in Moldova.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 03 Octombrie 2015, 23:09
Data actualizarii: Sambata 03 Octombrie 2015, 23:35

Algerianul Tahar se bucura ca n-a fost dat afara de la Steaua. A ramas in lot, iar Radoi a inceput sa-i ofere din nou minute in ciuda opozitiei lui Becali. Tahar cere sa fie lasat sa munceasca pentru a-si putea demonstra valoarea.

"A fost un meci greu, a fost echilibrat la inceput. Dupa gol am reusit sa controlam jocul, sunt bucuros ca am castigat. Am jucat pe alta pozitie, acolo mi-a cerut antrneorul sa stau. Sunt fericit ca am ajutat azi echipa. Suntem intr-o pozitie buna, nu suntem departe de primul loc. La inceput ne-am concentrat pe Europa, dar acum ne putem concentra doar la campionat si la Cupe. Suntem in stare sa luam titlul.

Sunt bucuros ca pot sa muncesc si ca sunt in continuare jucatorul Stelei. Muncesc, vreau sa demonstrez ca am calitate. Am vorbit cu Mirel, a fost bun cu mine, mi-a explicat situatia. La Kharja se vede calitatea si experienta, a jucat foarte multe meciuri la nationala. E un jucator de care avem nevoie", a spus Tahar la Digisport.

Modifică setările cookies