Intinderi, rupturi, fracturi, leziuni musculare si operatii peste operatii! Cine ii rupe pe stelisti? Lista HORROR cu cei 9 accidentati din ultimele luni

Intinderi, rupturi, fracturi, leziuni musculare si operatii peste operatii! Cine ii rupe pe stelisti? Lista HORROR cu cei 9 accidentati din ultimele luni

Vezi lista incredibila cu accidentatii Stelei din ultimele luni.

Florin Tanase este ultimul jucator al Stelei accidentat. Lista este insa una foarte lunga, in cele 9 luni de la intoarcerea lui Reghecampf la Steaua peste 10 jucatori s-au accidentat. Tanase va sta in jur de 6 luni pe bara, dupa ce a suferit o afectiune a ligamentelor genunchiului. Reghecampf este printre principalii acuzati pentru accidentarea jucatorului adus cu 1,5 milioane de euro de Becali de la Viitorul.

Acesta ar fi pus greutati prea mari pe Tanase la antrenamente, lucru mentionat si de Gigi Becali in mai multe interventii. Acesta a spus ca Tanase, Man si Mitrea se antreneaza separat pentru a pune masa musculara pe ei, totul fiind facut sub supragevherea lui Reghecampf si a preparatorului Spatafora, cel care l-a inlocuit pe Neubert.

Culmea este ca si in mandatul lui Neubert la Steaua au avut loc multe accidentari, singurul factor comun in cele doua perioade fiind Reghecampf, care e posibil sa ceara prea mult de la jucatorii sai.

Antrenorul Stelei se apara si spune ca totul a fost cauzat de o miscare gresita a jucatorului: "Este un ghinion ca s-a accidentat, a facut o miscare gresita. Ce antrenamente am facut? Facem antrenamente pentru anumite lucruri de care are el nevoie, avem un program, doar nu-mi incarc jucatorii. Nu au fost accidentari la care sa se vorbeasca despre pregatirea cu probleme, astea se intampla la fiecare echipa, de asta am insistat sa avem un lot numeros", a spus antrenorul Stelei la Digi Sport.

Lista accidentarilor Stelei in ultimele luni:

Filip - ligament incrucisat anterior - operat

Tanase - ligament incrucisat anterior - urmeaza sa fie operat

Pintilii - ruptura musculara - operat

Dan Popescu - accidentare la mana

Tosca - fractura la degetul mare de la picior

Golubovic - fractura de pomete

Momcilovic - accidentat de doua ori la nivel muscular, in martie si in septembrie

Aganovic - accidentare la maxilar - operat

Muniru - accidentare la fata - operat

Pe langa cei doi, Steaua a mai avut o serie de jucatori accidentati in sezonul trecut, care au plecat in vara de la Steaua. Printre ei se numara Bawab, Marica, Varela sau Hamroun, toti in mandatul lui Reghecampf.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Înmormântarea Prințului Philip, în imagini. Ce ar fi avut Regina asupra ei, în geantă. GALERIE FOTO
BRAT
Modifică setările cookies