INCREDIBIL! Palmaresul Stelei se imparte intre Armata si FCSB! Cu cate titluri raman stelistii in palmares

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Septembrie 2015, 18:22
Data actualizarii: Miercuri 16 Septembrie 2015, 21:58

Razboiul dintre Armata si FCSB continua, dupa ce cele doua parti nu au ajuns la un compromis.

Steaua are teoretic 26 de titluri in palmares, insa comandantul CSA Steaua, George Boroi, a declarat astazi situatia este diferita, clubul Armatei avand 21 de titluri in palmares, iar echipa lui Gigi Becali doar 5 titluri, lucru ce va fi lamurit odata cu punerea in aplicare a deciziei ICCJ.

"Echipa care a castigat Cupa Campionilor este in pauza deocamdata. Nu este o pauza istorica, este doar o pauza competitionala, pentru ca nu avem echipa, dar lucrurile se pot schimba de anul viitor", spune Boroi.

Cu alte cuvinte, performantele Stelei de cand a fost preluata de Gigi Becali nu se adauga celor obtinute de club inanite de aceasta perioada. De cand a fost preluata de Becali, Steaua a castigat 5 titluri, 2 Cupe ale Romaniei, 2 Supercupe si 1 Cupa a Ligii.

Mai mult, Armata doreste sa recupereze prejudiciul facut de echipa lui Becali, cea care s-a folosit de brandul Steaua in perioada 2004-2014: "Perioada la care facem referire prin hotararea ICCJ e stabilita foarte clar. Trebuie sa recuperam prejudiciul de la FC Steaua, echipa care a folosit brand-ul Steaua fara acceptul propieteraului - adica CSA Steaua. Apare foarte clar si continuitatea sectiei, care de fapt a fost permanent a clubului Armatei. Deci echipa de fotbal Steaua Bucuresti, intr-o forma sau alta, dar intr-o forma legala, trebuie sa existe ca o continuatoarea a perfomantelor pe care le are pana acum in palmares", spune George Boroi.

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!