VIDEO EXCLUSIV Adrian Mititelu, laude pentru FCSB: „Gigi Becali a dat lovitură cu el! E o pasăre rară!” 

Adrian Mititelu (54 ani), sedus de jucătorul transferat de FCSB în această vară. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 August 2022, 14:10
Data actualizarii: Marti 02 August 2022, 14:10

Gigi Becali (64 ani) l-a transferat pe preferatul său la FCSB. Omul de afaceri a achitat clauza de reziliere pentru David Miculescu (21 ani), în valoare de 1,7 milioane de euro și l-a securizat la echipa sa pentru următorii 5 ani. 

În ciuda sumei mari, această mișcare este lăudată de Adrian Mititelu (54 ani). Patronul clubului FCU Craiova a mărturisit că este încântat de calitățile lui Miculescu și că și l-ar fi dorit echipă.

  • Adrian Mititelu

Adrian Mititelu: „Nu am 1,7 milioane de euro pentru așa ceva acum!” 

„Este un jucător foarte bun. Și eu mi l-aș fi dorit. Nu am 1,7 milioane de euro pentru așa ceva acum, situația asta economică nu mi-a permis. Dacă aș fi avut la îndemână acești bani disponibili l-aș fi luat și eu pentru că Gigi Becali a dat lovitura cu el.

E o pasăre rară acest băiat. Eu așa îl văd. Poate anul acesta nu va juca prea mult, dar într-un an doi... Are niște calități rare”, a declarat Adrian Mititelu la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. 

Adrian Mititelu, replică pentru Gigi Becali 

„Toți s-au înfruptat din echipa aia, inclusiv Gigi Becali mi-a luat trei jucători și după a început să zică că nu știu ce am făcut eu cu Mihai Costea. Pe Prepeliță nu mi l-a plătit. Pentru Mihai Costea își ia banii înapoi acum de la masa credală. Am văzut că a declarat că aș fi în culpă față de domnia sa, că dacă nu făcea dânsul la proces ceva... E o aberație! Singurul rol a fost de îndeplinirea procedurii legale, s-a amânat procesul pentru că nu s-a făcut citarea cu FCSB, care a fost parte în procesul de fond. Era un proces de fond, nu a avut domnul Becali nicio treabă”, a spus Adrian Mititelu, la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. 

Modifică setările cookies