"In 6 luni ne-am certat mai mult decat in ultimii 30 de ani!" Gica Popescu, despre relatia cu Gica Hagi de cand a acceptat postul de la Viitorul

Autor: Sport.ro
Joi 12 Decembrie 2019, 10:26

	"In 6 luni ne-am certat mai mult decat in ultimii 30 de ani!" Gica Popescu, despre relatia cu Gica Hagi de cand a acceptat postul de la Viitorul

Gica Popescu si Gica Hagi au o relatie apropiata inca de pe vremea cand erau pilonii de baza ai "Generatiei de Aur".

Dincolo de faptul ca au si o relatie de familie, Popescu si Hagi au acum si o relatie contractuala. Popescu este presedinte la Viitorul, club patronat de Gica Hagi. Popescu spune ca de cand a acceptat postul de la Viitorul s-a certat cu Hagi mai mult de cat a facut-o in cei 30 de ani de cand se cunosc.

Popescu a precizat ca nu a fost vorba de certuri aprinse, ci mai mult discutii contradictorii legate de fotbal si administrarea clubului.

"Eu cu Gica suntem prieteni de 30 de ani. Cand am devenit cumnati lucrurile s-au complicat si mai mult cu ghilimele aferente. Petrecem foarte mult timp impreuna. Vacantele le facem impreuna. Copiii nostri au crescut impreuna si au o relatie apropiata. Eu am avut o relatie foarte, foarte buna cu Gica. De-a lungul timpului, am avut discutii, ne-am certat si ne-am impacat. Dar Gica, pe cat de repede se aprinde, la fel de repede se stinge.

De cand sunt presedinte la Viitorul, de sase luni, ne-am certat de mai multe ori decat in 30 de ani! Cand vorbesc de cearta e o exagerare. Au fost discutii mai aprinse, pe partea sportiva. Gica ma tot ruga de doi ani de zile sa vin acolo pentru ca are nevoie de cineva. Eu n-am vrut sa ma plateasca! Nu puteam sa-i iau bani! Dar acum am salariu pentru ca daca nu ma duceam eu, atunci lua pe altcineva.

Avea nevoie de cineva pentru ca nu mai putea. M-a rugat si m-am dus! Am avut si alte oferte de la noi din tara, dar am spus ca in Romania nu pot sa fiu adversarul lui. Oricum, el face cam tot la club, administrativ si tehnic. E foarte greu de gestionat! Si nu e deloc usor de lucrat cu el.

Atunci cand il cunosti este mai usor, dar unul din exterior fuge imediat! El e perfectionist, face totul la perfectie si nu mereu ii iese, dar controleaza totul. Si e normal cand ai banii tai bagati acolo. El a bagat foarte, foarte multi bani! Eu cu el vorbesc zeci de ore despre Viitorul si despre proiectul asta. Eu, si cand nu eram presedinte, ma duceam la toate meciurile. Mi-a fost usor sa ma integrez pentru ca stiam filozofia si pasii", a declarat Gica Popescu pentru GazetaSporturilor.

Anunț oficial de la ministrul Sănătății. Când vom reveni la viața de dinaintea pandemiei
BRAT