Ianis Hagi, urmarit de doua cluburi URIASE la meciul cu Astra: unde se poate transfera fiul "Regelui"! FCSB il vrea, dar nu poate plati mai mult de 3 milioane de euro

Ianis Hagi transfer ianis hagi Viitorul Superliga Ianis Hagi, urmarit de doua cluburi URIASE la meciul cu Astra: unde se poate transfera fiul "Regelui"! FCSB il vrea, dar nu poate plati mai mult de 3 milioane de euro
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Mai 2019, 22:46
Data actualizarii: Luni 13 Mai 2019, 22:52

VIITORUL - ASTRA 3-0 | TOATE FAZELE IMPORTANTE SUNT AICI

Viitorul a castigat categoric meciul cu Astra si a urcat pe locul 3. Ar putea fi partida care sa-i fi adus transferul lui Ianis Hagi. Capitanul Viitorului a fost lasat pe banca la aceasta confruntare, pentru a fi odihnit, dar a fost trimis in teren in minutul 54.

Ianis Hagi si-a facut imediat simtita prezenta pe teren si chiar a oferit o pasa de gol la reusita lui Dragus. Scouterii au doua cluburi din Europa au avut ce vedea. Potrivit TelekomSport, Anderlecht (locul 4 in Belgia) si Lille (locul 2 in Franta) au avut oameni la partida cu Astra.

Gica Hagi a anuntat deja ca sunt sanse foarte mari ca Ianis sa plece de la finalul sezonului. Hagi jr, in varsta de 20 de ani, are o cota de 3,5 milioane de euro.

 

Ianis Hagi, dorit si de FCSB

 

Nu doar cluburile din Vest il vor pe Ianis Hagi. Si Gigi Becali va incerca sa-l transfere pe fiul "Regelui". Gigi Becali a anuntat ca este dispus sa plateasca 3 milioane de euro in schimbul lui Ianis si ii promite lui Gica Hagi ca acesta va juca titular la FCSB.

"Singurul jucator cu care fac contract si ii pun clauza sa fie titular meci de meci va fi Ianis Hagi. In rest, cine vine la Steaua, sa stie ca intra la probe. Daca nu rezista la presiune, la revedere!", a spus Becali la PRO X.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!