Grigoras: "Am fi terminat meciul daca nu ratam atat"

Autor: Sport.ro
Sambata 15 Martie 2008, 19:11
MARIUS STAN: "AM LUAT GOL IN ULTIMUL MINUT, DAR REZULTATUL E ECHITABIL

Otelul a fost egalata in minutul 90 de Vasluiul lui Dorinel Munteanu. Dupa ce au adus oaspetilor a treia remiza consecutiva, galatenii spun ca rezultatul e unul echitabil. Grigoras a declarat imediat dupa meci ca Otelul putea invinge, daca nu ar fi ratat atatea ocazii:

 "E greu cand esti egalat in ultimul minut, dar asta e viata, alta data am castigat noi in ultimul minut de joc. Prima repriza a fost a oaspetilor, dar in a doua lucrurile s-au schimbat, am reusit sa marcam, iar apoi ne-am creat doua ocazii foarte mari si cred ca, daca am fi reusit sa le valorificam, meciul era terminat. Cele trei puncte de astazi erau foarte importante pentru noi, dar din pacate, o neatentie ne-a costat foarte scump. Am intalnit o echipa valoroasa, extrem de determinata. Speram sa depasim acest moment si sa recuperam la Mioveni din punctele pierdute astazi", a spus antrenorul Otelului. 


Grigoras a fost completat de Marius Stan, care a spus ca remiza nu poate fi pusa la indoiala: "Mi se pare un rezultat echitabil, desi am luat gol in ultimul minut. Vasluiul a aratat ca e echipa valoroasa, care-si merita locul din clasament"

Interviu. De ce este România cu un pas în fața Italiei sau Spaniei în lupta cu covid-19
BRAT