Gigi Becali s-a decis! Patronul lui FCSB nu îi prelungește contractul și va pleca de la echipă după cinci ani

Gigi Becali FCSB Ovidiu Petre Superliga Gigi Becali / Captură PRO TV
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Iunie 2024, 14:48
Data actualizarii: Marti 11 Iunie 2024, 14:59

FCSB se pregătește pentru următorul sezon din Superliga României și pentru partidele din preliminariile Champions League.

Roș-albaștrii se confruntă cu o problemă la nivelul staff-ului tehnic înainte de startul noii stagiuni.

Ovidiu Petre pleacă de la FCSB după cinci ani

Tuturor celor care au făcut parte din staff-ul tehnic al roș-albaștrilor în sezonul în care FCSB a devenit noua campioană a României le vor expira contractele.

Totuși, majoritatea negociază deja pentru prelungirea înțelegerilor, însă mai sunt și ghinioniști. În cazul lui Ovidiu Petre, cel care a fost analistul video al lui FCSB în ultimii cinci ani, Gigi Becali s-a decis, potrivit Golazo, să nu îi ofere un nou contract, astfel că acesta va fi nevoit să plece de la echipă.

Cu toate acestea, roș-albaștrii sunt deja ”acoperiți” pe această poziție. Ionuț Zottu ocupă această funcție de mai mulți ani la gruparea patronată de Gigi Becali.

Ovidiu Petre se află la FCSB din toamna anului 2019, când a fost adus la echipa finanțată de Gigi Becali de către Narcis Răducan, care la acea vreme ocupa funcția de director sportiv al roș-albaștrilor.

  • În cariera de jucător, Ovidiu Petre a evoluat în tricoul lui FCSB în perioada iulie 2006 – iulie 2010.
  • 42 de ani are Ovidiu Petre.

 

Elias Charalambous: ”L-am lăsat pe impresar să se ocupe de negocierile cu FCSB!”

Elias Charalambous a anunțat în presa din Grecia că negociază cu Gigi Becali pentru prelungirea contractului cu FCSB.

"Suntem în negocieri cu Steaua (n.r - FCSB), ambele părți sunt mulțumite și logic ar fi să continuăm colaborarea și în sezonul următor. L-am lăsat pe impresar să se ocupe de negocieri. Pentru mine este principala opțiune.

Cu siguranță că mi-ar plăcea să lucrez și în Grecia, aș fi interesat. Am petrecut ani frumoși acolo și e un campionat care a crescut constant în ultimii ani. Pentru PAOK a fost un mare succes câștigarea titlului în acest an, iar Răzvan Lucescu a demonstrat că este un foarte bun antrenor. Lucescu este foarte respectat și în România, este foarte serios și dedicat muncii sale", a spus Elias Charalambous pentru publicația greacă Metro Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!