Gigi Becali Elias Charalambous FCSB Superliga Gigi Becali

Gigi Becali i-a dat un ordin lui Elias Charalambous: ”Băi, ajunge!”

FCSB a câștigat categoric meciul cu Sepsi OSK, scor 5-2, în etapa a zecea din Superligă.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Septembrie 2023, 15:21
Data actualizarii: Miercuri 27 Septembrie 2023, 15:21

Gigi Becali s-a arătat încântat de evoluția jucătorilor săi, dar i-a transmis și un mesaj lui Elias Charalambous, antrenorul principal al echipei.

După meci, antrenorul cipriot a fost deranjat de una dintre întrebările primite din partea jurnaliștilor. Charalambous a fost întrebat cine este, de fapt, antrenorul principal al echipei.

Gigi Becali a intervenit: ”Băi, ajunge!”

Becali a intervenit și i-a ordonat lui Charalambous să plece de la interviu dacă, pe viitor, va mai primi această întrebare.

”Charalambous e prea băiat bun. I-am spus: ‘Când îți mai pune întrebare cu cine este antrenor le mulțumești și pleci’. Păi, băi, ajunge! Dacă știți care este situația pentru ce mai discutați atât de mult?

Situația este că ce s-a întâmplat cu Dioszegi, cu Sepsi, că trei jucători care au fost intrat la pauză au scos 11 metri și au dat gol. Au zis ei că din fotoliu și atunci am spus ‘Bine, din fotoliu iau campionatul’”, a spus Becali, la Fanatik.ro.

Elias Charalambous: ”Ce e cu întrebarea asta?”

„(n.r. Cine e antrenorul principal?) Ce e cu întrebarea asta? Veniți la antrenament să vedeți cine e antrenorul și cine e staff-ul. Suntem împreună. Încă din prima zi de când sunt aici nu am înțeles asta cu zvonurile. Dacă nu există alte probleme mai importante și asta e o problemă, o să discutăm și despre asta”, a spus Charalambous, după meci.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!